Perintö kristityille

 

 

 

          Useimmat ihmiset jättävät jälkikasvulleen jonkinlaisen perinnön.

 

      Sivuillani esille tulevat asiat ovat perintönä jokaiselle kristitylle. Sivuilla kerron tulevaisuutemme. Mikäli kirjoituksia on lukenut, niin voi huomata sen, että jo useita vuosia sitten kerroin, kuinka raha ”muuttaa muotoaan”. Pian me emme käytä rahaa samalla tavalla, kuin me teemme nykyisin. Kaikki maksut tulevat tapahtumaan verkossa netin kautta. Tämän kaiken on Jumala kertonut jo vuosituhansia sitten. Sen voi itse lukea Raamatusta.

 

 

 

      Siis, koska rahasta ei ole hyötyä, niin mahdollinen ylimääräinen raha kannattaakin käyttää velkojen maksuun, kun siihen on vielä mahdollisuus. Velkojakaan ei voi maksaa sitten, kun tuo raamatussa varotettu peto, eli ns. antikristus on vallassa. Mikäli ihmiset haluaisivat käytttää rahaa niin sen vuoksi heidän pitäisi tunnustaa ns. antikristus Kristukseksi, eli heidän tulisi tunnustaa julkisesti, että perkele onkin Jumala.

 

      Lisäksi olen Raamatun tekstin käsittänyt niin, että jonkinlainen pyrstötähti iskeytyy tulkintani mukaan mereen. Siitä johtuukin se, että maailman vesivarantojen tilaa muuttuisi, eikä veden juominen enää olisikaan kovin terveellistä. Olen todistanut sen, että ns. kehitysoppi onkin ”väärä olettamus”. Myös olen kertonut, että kuinka Ivan Panin on alkuperäisen Raamatun todistanut Jumalalliseksi kirjoitukseksi, eli siis sellaiseksi ettei kukaan ihminen olisi sitä pystynyt kirjoittamaan, vaikka hänellä oli ollut kaikki maailman tietokoneet.

 

      Toivottavasti minulta jää myös ajallista perintöä, jota voi käyttää tämän elämän aikana. Kuitenkaan tuo ihmisten niin kovin rakastama raha ei siis tulevaisuudessa auta. Jos tämä nykyinen asuntoni jää lapsilleni, niin onhan tässä mahdollisuus käyttää ns. puulämmitystä ja pihassa olevan kaivonkin voi kunnostaa, niin että sen vesi on taas juomakelpoista.