Viimeinen vihan aika

                             Danielille Jumala oli unien ja ilmestysten kautta näyttänyt lopun ajan tapahtumat. Elämme nyt tämän ajan kynnyksellä ja toivonkin, että en eläisi tässä maailmassa enää, kun nämä kaikki tapahtuvat. Joka tapauksessa tämä sukupolvi on ns. viimeinen sukupolvi ennen kuin tämä meille näkyvä aurinkokunta tulee tuhoutumaan. Ellei Jumala olisi minulle ensin avannut näitä Danielin saamia näkyjä, niin minä en olisi ymmärtänyt Johanneksen ilmestystäkään niin hyvin, kuin se minulle avautui. Joka tapauksessa Daniel sanoo tulevaa aikaa viimeiseksi vihan ajaksi. (Dan.8:19)

                             Danielin luvut 7 ja 8 ovatkin selvästi tarkoitettuja tälle ajalle. Katolilainen usko on ollut väärää jo aivan alusta alkaen. Onneksi Martti Lutherin kautta kuitenkin saatiin ns. uskon puhdistus. Tämän vuoksi onkin outoa, että jopa luterilaisessa seurakunnassa on sellaisia henkilöitä, jotka haluaisivat palata tuohon väärään opetukseen. Varmasti tuo Raamatun vastainen opetus kiehtoo, sillä se salliikin synnissä elämisen. Ihmisethän eivät haluaisi tehdä parannusta synneistään, vaan he haluaisivat jatkaa entistä elämäänsä.

                             Olen tämän vuoksi sivuillani tuonut esille ne pääkohdat, jotka paljastavat Raamatun vastaisen opetuksen aivan selvästi. Ainakaan nykyinen paavi ei usko Jumalan Sanaa, eli Raamattua. Hän haluaakin uskoa samalla tavalla, kuin maailma uskoo. Näinhän hän saa hyväksynnän muiltakin, jotka eivät usko Jumalan luoneen maailmankaikkeutta alle 10000 v sitten. Että minä ymmärtäisin sen, kuinka vakavaa tällainen väärä opetus on, niin Jumala (meidän Isämme) salli minun väärän opetuksen takia palata maailmaan ja jälleen nousta sieltä vain Hänen suuren armonsa johtamana.

                             Kaiken tämän jälkeen minä olen saanut havaita sen, että kuinka väärää on ihmisille opetettu ns. kehitysoppi, johon paavikin uskoo. Useimmat kristitytkin uskovat näihin ”vääriin kristuksiin”, joista Raamattu varottaa. Kuitenkin nämä väärät parantajat haluavat vain, että ihmiset Kristuksen sijasta uskoisivat heihin ja antaisivat Kristukselle kuuluvan kunnian heille itselleen. Tätä haluaa myös perkele, sillä hän vihaa todellisia kristittyjä, jotka uskovat alkuperäiseen Raamattuun. Paavin väärään opetukseen haluavat uskoa siis sellaiset, jotka eivät haluakaan uskoa Jumalaan, eikä Hänen Sanaansa. Koska he eivät ole lukeneet, tai sitten ymmärtäneet Raamattua, niin he eivät ymmärrä Jeesuksen sanojakaan. Hebrealaiskirje, joka on aivan kuin Paavalin tekstiä sanoo näin; ”pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa, silmät luotuna uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka Hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.” (Hebr.12:1-2)  Jeesus sanoi; ”Ei ole opetuslapsi opettajaansa parempi, eikä palvelija parempi isäntäänsä” (Matt.10:24)  Hän siis antoi aina kunnian Isälleen Jumalalle, eikä ottanut itselleen sitä kunniaa, mikä kuului Isälle Jumalalle.

                             Olen Jumalan avulla paljastanut sen, että katolilainen paavi on Raamatun varoittama antikristus. Paavalihan kirjoittaa Tessalonikalaiskirjeen toisessa luvussa, että ennen Jeesusta tulee ns. antikristus. Hän kertoo, että antikristuksen tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä, niille jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen voidakseen pelastua.  . . . . jne.  (2.Tess.2:9-12)

                             Olen myös todistanut sen, että Jumala on armollinen Jumala. Sen huomaa siitäkin, että Hän on antanut meille kristityille näin paljon aikaa varmistua siitä, että kuinka väärin paavi opettaa. Itse asiassa paavi ei olekaan se ”todellinen antikristus”, josta Raamattu varottaa. Paavi onkin Johanneksen ilmestyksessä varoitettu ensimmäinen peto. Vasta ”toinen peto” on ns. antikristus. Toinen petohan on itse perkele, jonka Jumala sallii siirtyä kuolleen paavin kehoon. Sitä ennen paavi on tehnyt suurempiakin ihmetekoja, kuin nämä nykyiset ”väärät kristukset”. Varsinainen vihan aika onkin se aika, jona aikana perkele pitää kuolleen paavin kehoa hallussaan. Kun itse perkele on täällä maan päällä, niin aika on tietysti nimensä mukaisesti vihan aikaa. Tuolloin useat ihmiset luulevat, että paavi nousikin kuolleista, sen jälkeen, kun hänet oli murhattu Jerusalemissa. Perkele pystyykin tekemään vielä suurempia ihmeitä, kuin teki tuo murhattu paavi. Tämän takia moni luulee, että Kristus olisi noussut kuolleista.

                             Miksi olen päätellyt, että tuleva antikristus olisikin paavin kehossa? Tämäkin löytyy Raamatusta. Johanneksen  ilmestys kertoo, että ns. pedon luku on 666. Tuo luku löytyy paavin latinan kielisestä virkanimestä. Lisäksi virkanimi tarkoittaa Jeesuksen sijaista. Danielin profetioista löytyy myös se, että monesko itsenäistä Vatikaania johtava paavi on kyseessä. Daniel kertoo ”erilaisesta” valtakunnasta, joka syntyy maanpäälle. Vatikaanihan on todella erilainen valtakunta, joka sijaitsee Rooman kaupungissa. Daniel kertoo myös kymmenestä sarvesta, jotka tarkoittavat kymmentä maan johtajaa. Sen jälkeen nousee erilainen johtaja, tai siis paavi. Tuona aikana maailman valtius on paavilla, eli perkeleellä. Tuona aikana ihmiset eivät voi käydä kauppaa keskenään, elleivät tunnusta perkelettä, eli ”kuolleista noussutta” paavia Kristukseksi.

                          Johanneksen ilmestys kertoo kuitenkin sen, että ennen antikristuksen tuloa maahan iskeytyy pyrstötähti, jonka takia merivesi, siis maailman vesivarannot saastuvat. Ainakin sen on kerrottu tapahtuvan ennen kuin antikristus saa vallan.

                     Tämä on siis ns. ilmestyskirjan profetia. Se kyllä tulee tapahtumaan aivan niinkuin Johanneksen ilmestys sen kertoo. Olen etsinyt tätä muualta Raamatusta, mutta se on kerrottu vain ilmestyskirjassa

    Olen kertonut tästä tarkemmin osiossa "Eksytys"

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu