Väärät kristukset

                             Koska sielunvihollinen haluaisi pettää jopa valitutkin, niin hän haluaa matkia myös Kristuksen toimintaa. Olen tästä asiasta kertonut jo osiossa ”harhaanjohtajat”. Yksi ensimmäisiä todellisia harhaanjohtajia oli Kathryn Kuhlman. Sen jälkeen näitä parantajia on ollut enemmänkin. Viimeinen tosi suuri eksyttäjä tulee olemaan itse saatana, joka esiintyy katolilaisen paavin kaavussa. Tämän johdosta perkele haluaisi ihmisten uskovan väärään katolilaiseen uskoon. Onneksi kuitenkin Jumala on tiennyt perkeleen aikeet jo aivan alusta asti. Tästä johtui sekin, että kun Timo Soini kehui julkisesti katolilaisen uskon olevan parempaa, kuin protestanttinen usko, niin Soininkin puolueesta tuli entinen puolue.

                        Jostain olen lukenut, kuinka hyvä suhde Kathryn Kuhlmanillakin oli katolilaiseen kirkkoon. Olen lukenut siitäkin, kuinka ainakin yksi ”parantaja” on käynyt Kathryn Kuhlmanin haudallakin, että saisi kuhlmanilta samanlaisen siunauksen ja voiman minkä Kathryn omisti. Kuhlmanilta voiman kävi hakemassa myöskin Niilo Ylivainio. Helluntaiseurakunnassa on aina uskottu näihin vääriin kristuksiin. Sehän johtuukin siitä, että on korostettu enemmän Pyhää Henkeä ja unohdettu se, että kuinka tärkeä on Jumalan Sana.

                             Nyt joku saattaa ajatella, että mitähän väärää Ylivainion opissa oli. En ole hänen opetustaan seurannut, mutta ainakaan hän ei ymmärtänyt sitä kohtaa, jossa Jeesus sanoi opetuslapsillekin, ettei ihmisen usko riitä. Hänhän käänsi toistenkin ihmisten ajatukset pois Jumalan Sanasta ihmeisiin. Eiväthän kaikki, tai edes useimmat ihmisistä parantuneet. Ne, jotka eivät parantuneet ehkä ajattelivat olevansa huonoja uskovia. Vaimoni, joka on synnynnäisesti lonkkavikainen on sanonut minulle, että moni on luvannut parantaa hänen vaivansa, mutta koskaan se ei ole tapahtunut.

                            Ehkäpä, kun Ylivainio kävi Kuhlmanin tilaisuudessa, niin hän pyysi, että sama Kathrynin kautta vaikuttava henki vaikuttaisi myös hänen kauttaan.   Kaikesta esille tuomastani huomaa, ettei ihmisen tule tuomita ketään toista ihmistä seurakunnasta riippumatta aivan niin kuin Raamattu sanoo.  Niilo Ylivainio kuului helluntaiseurakuntaan ja Pirkko Jalovaara, sekä Markku Koivisto kuuluivat ns. "kansankirkkoon". Kummallakin puolella oltiin väärässä, sillä oli unohdettu se mitä sanoo Raamattu. Mikään seurakunta itsessään ei siis pelasta, vaan pitää omistaa aito usko aitoon Jeesukseen Kristukseen. Se on aika nurinkurinen asia. On nimittäin kaksi eri ryhmää, ns. vapaat suunnat ja ”valtionkirkko”. Toisessa ei uskota armolahjoihin ja toisessa uskotaan enemmän niihin, mutta on kuitenkin unohdettu se, että Jumalan Sana on kaikista tärkein asia.

                      Jostain syystä vaikuttaa siltä, että nämä väärät kristuksetkin liittyvät aina katoliseen kirkkoon. Katoliseen kirkkoonhan liittyy viimeinenkin petos, eli antikristus. Koska näistä vääristä kristuksista Jeesuskin varottaa, niin katson tarpeelliseksi tuoda tämän asian esille.

                  Nyt joku saattaa ajatella, että minä tuomitsen nämä henkilöt, esim. Niilo Ylivainion. En minä tuomitse ketään, ja varmaankin Niilo oli täysin oikeassa, sekä taivastien kulkija, joka rakasti ihmisiä. Sen vuoksi hän koetti tehdä samoja tekoja, kuin Jeesus Kristus. Hänen olisi kuitenkin täytynyt ymmärtää, etteivät edes Jeesuksen seurassa kulkevat opetuslapset pystyneet ihmeitä tekemään, sillä hekin olivat vain ihmisiä. Me emme siis pysty tekemään samoja ihmeitä, joita Jeesus teki. Mikäli me niin uskomme, niin silloin olemme niitä vääriä kristuksia. Kuitenkin me pystymme rukoilemaan taivaallista Isäämme ja Hän voi vastata rukouksiimme niin, että jopa ihmeitä tapahtuu aivan niinkuin rukoilemme.

                     Edellä kertomani asiat todistavat myös sen, että koskaan Pyhän Hengen toimintaa ei saa nostaa yli Jumalan Sanan. Kaikki täytyy siis tarkistaa Jumalan Sanaan perustuen. Luettu Sana täytyy myös ymmärtää. Siitä johtuu, että ennen Sanan lukemista minä aina rukoilen, että Jumala avaisi minulle Sanansa

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu