Perusta

 

                             Yksi uskon suuri perusta on se, että Raamatun mukaan Jumala on luonut koko maailmankaikkeuden ja se on tapahtunut n. 6000v sitten. Itseään viisaina pitävät henkilöt ovat tätä kaikkea vastaan. He uskovat siihen, että maailma ja sen ihmiset ovat syntyneet sattumalta miljardeja vuosia sitten. Näinhän uskoo myös paavi ja siis ilmeisesti myös Timo Soini. Vaikka näille ihmisille todistaisi sen, että he ovat väärässä ja Raamattu kertoo totuuden, niin he eivät usko sitä. Joku henkilö oli järjestänyt näyttelyn Jyväskylän kirjastoon. Näyttelyssä todistettiin kehitysoppia vastaan ja todistettiin se, että Raamattu onkin totuus.

Seuraavassa lainaus "netistä" ( https://yle.fi/uutiset/3-11243443 )

Jyväskylän kaupunginkirjaston aulassa on esillä kreationistinen eli evoluutioteorian kiistävä näyttely. Näyttely on herättänyt ihmetystä muun muassa tutkijoiden keskuudessa.

Tutkija, luonnonsuojelubiologi Panu Halme Jyväskylän yliopistosta toteaa Twitterissä olevansa tyrmistynyt siitä, että kirjastossa on esillä tiedevastaista propagandaa. Panu Halme on sitten maailman viisain tiedemies, sillä yksikään muu tiedemies ei ole pystynyt osoittamaan kehitysoppia oikeaksi, vaikka ovat yrittäneet.

 Nämä ihmiset pelkäävätkin sitä, että joku osoittaa heidän uskonsa (luulonsa) vääräksi. Tämän johdosta he hyökkäävät niitä vastaan jotka tuovat esiin totuuden. He eivät otakaan huomioon mitään todisteita. Senhän huomaa tästä Panu Halmeen purkauksesta.

Olen kertonut tästä kaikesta otsikon kehitysoppi alla. Seuraavassa siitä lainaus;

Evoluutiomalli on kuitenkin niin vakiintunut tiedeyhteisössä, että pian kävi selväksi, että Dr Schweitzerilla oli vaikeuksia saada tuloksiaan julkaistua. ”Eräs arvioija sanoi minulle, ettei hän välittänyt siitä, mitä tutkimusaineisto kertoi. Hänhän ”tiesi”, ettei minun löydökseni ollut mahdollinen”, Schweitzer sanoo. ”Kirjoitin takaisin ja kysyin: ’No, mikä aineisto vakuuttaisi sinut?’ Hän vastasi: ’Ei mikään.” 

                Onkin merkillistä ja surullista, että ihmiset, jotka uskovat omaan viisauteensa ovatkin noin tyhmiä. Hehän eivät usko edes selviä todisteita. Ei ainakaan Panu Halme.

Tiedettä ei saakaan arvostella, vaikka esittäisi todeksi todistettuja asioita.  Minä en pane pahakseni sitä, että joku arvostelee Raamattua. Siis mistä jo kaikki tämäkin kertoo.

Tieteen filosofi S. Toulmin:  ”Mutkikkaat linnunrataa koskevat systeemit, maan elinympäristö, lukuisat huolellisesti suunnitellut kasvit ja eläimet; tämä kaikki viittaa super-voimakkaaseen valtavan älykkääseen Luojaan.”  ”Minusta näyttää, että astronomia todistaa maailmassa työskentelevien voimien olevan tieteellisen kuvauksen ulottumattomissa, nämä ovat kirjaimellisesti yliluonnollisia voimia, koska ne ovat ulkopuolella luonnollisen kehon laeista”. [S. Toulmin ”Science Philosophy of,” in Encyclopaedia Britannica Vol 18.]

Siis, yksinkertaisesti - Mitä todellinen usko on?    - Ensimmäinen asia: Jumala on ilmoittanut tekonsa ja itsensä Raamatun kautta. Alkuperäinen Raamattu on totta. (1933/1938)  Toiseksi:  Ei riitä se, että uskoo Jumalan olevan olemassa. Tästä kirjoittaa myös Jaakob. Hän sanoi; Riivaajatkin, siis myös perkele uskoo Jumalan olevan olemassa. (Jaak.2:19) Jaakob jatkoi; Usko ilman tekoja on kuollut. Hän kertoi, että Aabrahamillakin oli uskon synnyttämiä tekoja. Siis Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi. Hän uskoi siis Jumalan puhetta ja halusi tehdä sen mukaan.  Jumala puhuu useimmille ihmisille ainakin Sanansa, siis Raamatun kautta. Uskon teko, jota meiltä pyydetään on parannuksen tekeminen. Emme voi tehdä syntiä, vaikka ajattelemmekin siitä olevan meille hyötyä. (Jaak.2:14-23)

         Hebrealaiskirjeessä kerrotaan näin; Ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että Hän palkitsee ne, jotka Häntä etsivät. (Hebr.11:6) 

Kunnia Jumalalle

 

                      Kunnia sille, jolle kunnia kuuluu. Jeesuskaan ei ottanut itselleen kunniaa, kun Jumala paransi ihmisiä Hänen kauttaan. Hänhän sanoi näin; ”Vain Jumala on hyvä”  (Mark.10:18) Jos jotain hyvää tapahtuu meidän kauttamme, niin yleensä me ihmiset otamme siitä kunnian. Niin tekevät myös nämä väärät kristukset eli ”parantajat”.

 

                      Jumala on antanut minulle lahjan erottaa henget toisistaan. Olenkin monesti saanut huomata, että ne joita luullaan Jumalan lapsiksi eivät sitä olekaan. Tämä viimeinen oli kyllä todella vaikea havaita, sillä niin hyvin hän näytteli, etteivät useimmat sitä tienneet. Vaikka minä usein arvostelin hänen puheitaan siitä etteivät ne olleet Raamatun mukaisia, niin Jumalan ansiosta minä nyt tiedän, ettei Timo Soini usko Jumalaan. Kun olin hänen valheensa havainnut, niin lähetin hänelle sähköpostia, jossa kaiken kerroin ja kehotin häntä parannukseen. Hän ei kuitenkaan vastannut minulle. Lähetin hänelle postia timo.soini@kolumbus.fi  . Löysin osoitteen ”netistä”. Nyt voitte sitten muutkin kysyä häneltä, että miksi hän valehteli.

 

                      Kaikesta elämässäni annan kunnian Jumalalle ja niin annan tästäkin. Me ihmiset emme usko sitäkään, että Jumala tietää, näkee ja kuulee kaiken. Niin oli tässäkin tapauksessa.

 

 

 

                      Kun Juhani Erikssonin rukousten kautta moni parani, mm. minä silloin, kun putosin humalapäissäni vintin portailta, niin Juhani ei koskaan ottanut kunniaa itselleen, vaan hän sanoi, että Jumala kuuli rukoukset ja Hän paransi. (Ettei kukaan ymmärtäisi väärin, niin minä kerron etten ollut silloin uskossa.) Olin sopinut Jumalan kanssa, että voin palata uskoon ja silloin varmaan selviää se, että olinko oikeassa, vai oliko Vapaakirkko oikeassa.  Nämä tämän maailman viisaat ottavat kunnian itselleen. Jyväskylän vapaaseurakunnan ”nauruherätyksestä” annan vielä seuraavan Raamatun kohdan; ”Voi teitä, jotka nyt nauratte, sillä te saatte murehtia ja itkeä.” (Luuk.6:25)     Sain tämän Raamatun paikankin Jumalalta, kun ennen tämän aamuista Raamatun lukemista pyysin Jumalalta jotain tärkeää kohtaa.  Toivoisin nyt sitä, että minua uskottaisiin silloin kun kerron, että Raamatun luku on tärkeää. Myös toivoisin sitä ettei minua tuomittaisi siitä, että arvostelen joitakin opetuksia, tai seurakuntia. Olen saanut tämän tehtävän Jumalalta.

 

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu