Anteeksi anto

      Raamattu kehottaa meitä antamaan anteeksi sille, joka on rikkonut meitä vastaan. Se opettaa, että antaisimme anteeksi samalla tavalla, kuin Jumalakin antaa meille anteeksi. (Mt.6:12) Raamattu lupaa, että mikäli annamme lähimmäiselle anteeksi, niin silloin Jumalakin antaa meille anteeksi. (Mt.6:14) Mikäli emme anna anteeksi, niin ei Jumalakaan anna meille anteeksi. (Mt.6:15) Raamattu siis opettaa, että anteeksianto on todella tärkeä asia.

     Päätin kirjoittaa asiasta, koska huomasin antaneeni anteeksi kaikille muille, mutta en itselleni. On näköjään niin, että jos on tehnyt jotain väärää, niin se on helpompi antaa anteeksi muille, mutta mikäli asia koskee itseä, niin anteeksianto on vaikeampi. Nyt minä päätin antaa itsellenikin anteeksi aivan todella. Tämän jälkeen minusta on kaikki tuntunut paljon helpommalta. Minä halusin kertoa tämän muillekin aivan kuin vinkkinä, sillä niin hyvältä minusta on nyt tuntunut.

Suurin armo

                      Raamattu kertoo Paavalista, joka itse mainitsee olevansa pakanain apostoli. Paavali vainosi aiemmin Kristukseen uskovia. Hän tunsi hyvin Jumalan sanan ja lain, mutta Pyhä Henki ei ollut sitä hänelle avannut. Tämän jälkeen voit lukea, kuinka itse Jeesus halusi suuressa armossaan kohdata Paavalin ja muuttaa hänen sydämensä. Myös Paavalin kirjeestä Timoteukselle voit lukea, kuinka Paavali kiittää Jumalaa armosta, jonka hän oli saanut. Timoteus-kirjeen luvussa 1 jae 15 hän kirjoittaa näin: ”Varma on se sana ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen, että Kristus Jeesus on tullut maailmaan syntisiä pelastamaan, joista minä olen suurin. Paavali koki olevansa suurin syntinen ja varmaankin hän oli sitä tuolla hetkellä. Kuitenkin tuo suurin syntinen sai todella suuren armon ja sen vuoksi kirjoituksen otsikko onkin Suurin armo.

                      Raamattu kertoo hebrealaiskirjeessä, että Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti. (Hebr.13:8)  Jumalan armo Jeesuksessa Kristuksessa on siis yhtä suuri tänäänkin. Jos siis Jumala kutsuu sinua yhteyteensä tänä päivänä, niin ei ole olemassa niin suurta syntiä, että sen vuoksi sinun pitäisi olla ottamatta vastaan suurinta armoa, jota Jumala sinulle Jeesuksen kautta tarjoaa. Apostolien tekojen mukaan Jeesus sanoi, että Hän halusi näyttää Paavalille kuinka paljon hänen täytyy kärsimän minun nimeni tähden. Jeesus Kristus ei siis luvannut Paavalille helppoa tietä, eikä siis sellaista ”nauruherätystä”, jota opetettiin vapaaseurakunnassa. Helppoa tietä Raamatun vastaisesti en minäkään sinulle lupaa. Tien vaikeudesta on minulla itsellänikin kokemus. Jo silloin, kun minä varoitin vapaaseurakunnan opetuksesta ei yksikään ihminen, saatikka seurakunta ollut minun puolellani. Nyt on jo muutamia ihmisiä, jotka minun ajatuksiani puolustavat. Kuitenkin itse sielumme vihollinen yrittää saada minut vaikeamaan. Se johtuu siitä, että olen tuonut esille ne tulevat tapahtumat, jotka itse Jumala on minulle ilmoittanut. Perkele on noussut vastaani käyttäen siinä ihmisiä, jotka ovat hänen vallassaan. Minua vastaanhan on helppo hyökätä, koska minä olen tällainen kouluja käymätön älytön.

                      Viimeinen hyökkäys minun lahjaksi saamaani uskoa vastaan tapahtui seuraavasti; Minut huijattiin puhelinsoitolla luovuttamaan tietokoneeni huijareiden valtaan. Koska englannin taitoni ei ole hyvä, niin he onnistuivat siinä. Tässä yhteydessä kehitysvammaiselta pojaltani vietiin yli 24000€ ja minun nimissäni tehtiin yli 4000€ velkaa. Varoitankin nyt kaikkia näistä Micro Softin nimissä esiintyvistä huijareista. Kuitenkin tämä kaikkihan osoittaa vain sen, että olen ollut oikealla puolella.   -Minun maksettavaksihan tämä jää, mutta olen sen jo antanut anteeksi tekijöille. Toivoisin, että edes joku heistä vastaanottaisi Jumalan armon ennen kuin se on myöhäistä

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu