Tuomion odotus

Tuomion odotus

"sivu armolahjat löytyy osiosta Jumalan armo"

                      Useat nuoret ihmiset, jotka lukevat, tai ovat lukeneet sivujani saavat tulevaisuudessa nähdä ja kokea, kuinka kertomani asiat tulevat tapahtumaan. Kaikki tämä johtuu siitä, että olen saanut nämä asiat uskomalla Jumalaan, sekä uskollisesti Raamattua lukemalla. Jumala on siis  ilmoittanut minulle nämä lopun ajan tapahtumat. Viimeistään silloin, kun nämä kaikki toteutuvat ne ihmiset, jotka eivät ole selvittäneet välejään Jumalan kanssa tietävät sen, että heillä on edessään vain tuomion odotus. He siis tietävät tämän jo ennen tuonelaan joutumistaan.

                      Minä nyt kertaan nämä esille tuomani asiat. Ensimmäinen asia, jonka jo useimmat nuoret tietävätkin ennen sen tapahtumista on kerrottu jo yli 2000v sitten Jumalan Sanan kautta. Kaikki kauppa tulee tapahtumaan ”verkon” kautta ilman näkyvää rahaa. (Ilm.13:16-17) Tietysti kaupankäynti siirtyy ”nettiin” jo ennen tuota perkeleen antamaa ohjetta. Seuraava asia, joka Raamatussa kerrotaan on se, että jonkinlainen pyrstötähti putoaa mereen. (Ilm.8:10) Merivedestä johtuen monet ihmiset kuolevat. Tämä siis tapahtuu ennen tuota perkeleen antamaa kaupankäynti ohjetta. Jeesus Kristus kertoi myös maailman lopun merkeistä. Hän kertoi, tulevan monia henkilöitä, joilla on valta parantaa ihmisiä, niin kuin teki Jeesuskin. (Matt.24:3-5) ja (Matt.24:26-27) Lisäksi Hän kertoi, kuinka tulisi monia sotia, sekä nälänhätää ja maanjäristyksiä. (Matt.24:6-7) Hän kertoi tämän kaiken olevan synnytystuskien alkua. Tätä alkuahan me jo olemme nähneetkin. Itsenäisen Vatikaanin 10:es paavi matkustaa jostain syystä Israeliin ja siellä hänet ilmeisesti tapetaan, tai ainakin näin annetaan ymmärtää. Sitten tapahtuu jotain ihmeellistä. Tuo paavi herääkin henkiin. Ihmiset luulevat, että paavi nousi kuolleista. Kuitenkin paavin kehon on vallannut itse perkele, jonka Jumala on karkottanut taivaasta. (Ilm.13:11-18)  Tämän jälkeen syttyy sota Israelia vastaan. Sota syttyy sen vuoksi, että kuolleen paavin kehon täyttänyt perkele sen sodan pyytää aloittamaan. Ne ihmiset, jotka eivät tätä tiedä ajattelevat sodan olevan kuolleista nousseen Jeesuksen aloittama. Jumala kuitenkin varjelee messiaaniset juutalaiset ja sen jälkeen perkele alkaa vainoamaan aitoja kristittyjä. Ilmestyskirja kuitenkin kertoo niiden, jotka tuolloin kristittyinä poistuvat ("kuolevat") pääsevän ns. tuhat vuotiseen valtakuntaan.

              Ehkäpä nämä tuomion alla olevat ihmiset uskovat kehitysoppiin. Osiossa "Kehitysoppi" minä olen kuitenkin julkaissut kirjoituksen nimeltä evoluutiosatu. Siinä on todistettu evoluutio-opin mielettömyys, johon eivät enää useat tiedemiehetkään usko.

Jeesuksen paluu

                      Koin niin, että minun pitää vielä kirjoittaa Jeesuksen takaisin tulemisesta. Koska paholainen on aina koettanut johtaa uskoviakin harhaan, niin hän haluaa meidän harhautuvan tässäkin asiassa. Perkele haluaa siis harhauttaa ihmisiä  loppuun saakka. Tästä johtuu sekin, että hän tulee esiintymään Jeesuksenakin. Tästä kertoo myös Jumalan Sana. Perkeleestä käytetään nimeä kointähti, joka on sama kuin lucifer. (Aamun tähti)  Ilmestyskirja taas kertoo sen, että oikea KIRKAS KOINTÄHTI on itse Jeesus Kristus (Ilm.22:16) Tuo ihmisiä harhaan johtava aamuntähti on itse perkele. Onneksi tämä on kerrottu jo Raamatussa. On siis ero kointähdellä ja oikealla kirkkaalla kointähdellä. Paavali käyttääkin perkeleestä nimeä antikristus. Eräs henkilö on kirjoittanut, että tämä kohta ilmestyskirjassa olisi väärä käännös. Sitä se ei kuitenkaan ole. Tämä vain kertoo sen, että tulee olemaan väärä kristus, joka on ns. antikristus. Oikea kirkas aamuntähti on taas oikea Kristus. En kerro tuon henkilön nimeä. Kerron vain sen, että hän on opettanut muutakin väärin. Kannattaa siis olla tarkkana.

                      Apostolien teoissa kerrotaan Jeesuksen taivaaseen nousemisesta. (Ap.t.1:6-12) Jae 11 kertoo; ”Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte Hänen taivaaseen menevän.” Meidän kristittyjen tulee tämäkin kohta muistaa. Paavali kirjoittaa Tessalonikalaisille Jeesuksen takaisin tulemisesta; ”Se päivä ei tule, ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi.” (2.Tess.23) Jeesus Kristus ei siis palaa ennen kuin tulee antikristus, joka haluaa harhauttaa uskoviakin. Olen jo kertonut sen, että millä tavalla perkele halua meitä harhauttaa. Kun ensimmäinen peto Vatikaanin 10. valtias tapetaan Israelissa, niin silloin perkele siirtyy kuolleen paavin kehoon ja useimmat ihmiset luulevat, että paavi nousi kuolleista. Kannattaa huomata se, ettei Raamattu kerro Jeesuksen Kristuksen palaavan näin.

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu