Professori James Gorman: ”Evoluutio ei ole vain fundamentalistikristittyjen hyökkäyksen kohteena,vaan  se on myös kyseenalaistettu tiedemiesten taholta.

 http://www.dissentfromdarwin.org/ 

 Allaoleva uutinen Tekniikan maailmasta    23.11.21   

Syvänmerentutkijat ovat tehneet erittäin harvinaisen löydön 240 kilometrin päästä Kalifornian rannikosta. Tutkiessaan vuonna 2019 merenpohjaa kauko-ohjattavalla robotilla, he löysivät mammutin syöksyhampaan yli kolmen kilometrin syvyydestä merenpohjasta.

Mutta miten mammutti päätyi vetiseen hautaansa? Tutkijoilla on siitä teoria. Sen uskotaan kuolleen Kalifornian rannikolla mutta ajatuneen syystä tai toisesta Tyyneenmereen, jossa merivirrat kuljettivat sen ruumista löytöpaikkaansa. Siellä mammutin syöksyhammas odotti löytäjiään jopa satojatuhansia vuosia.

Mammutti on tietysti kuollut vedenpaisumuksessa alle 10000v sitten.

Brittitutkijat ovat löytäneet Lounais-Englannista Swindonin kaupungin lähettyviltä viiden 220 000 vuotta sitten eläneen aromammuttiyksilön (Mammuthus trogontherii) poikkeuksellisen hyvin säilyneet jäänteet.

Tämäkin uutinen TM 21.12.21  - Ihmiset todella luulevat, että maammutin luut olisivat säilyneet 220 000 vuotta.

Michael John Denton,  brittiläis-australialainen biokemisti:  ”Nykyajan darwinistiset paleontologit ovat edeltäjiensä ja Darwinin lailla pakotettuja vesittämään faktat olettamuksillaan. … Tämä on tilanne, jossa tiedemiehet puoltavat [evoluutio]opetusta, jota he ovat kyvyttömiä määrittelemään tieteellisesti … He yrittävät julkisesti säilyttää sen uskottavuuden salaamalla kritiikin … Tällainen toiminta on epänormaalia ja ei-suotavaa tieteessä.”[Viite:  W.R. Thompson ”Introducion, Origin of Species; statement reprinted in the Journal of the American Affiliation]

Kehitysoppi on määritelty kuuluvaksi tieteeseen, joka tutkii kaiken ja todistaa tutkimansa oikeaksi. Minä hieman ihmettelen tätä, sillä kuitenkaan kehitysoppia ei ole millään tavalla tutkittu, eikä siis todistettu oikeaksi. Mikäli sitä olisi tutkittu, niin olisi havaittu sen olevan vain väärä olettamus.          Kehitysoppi on siis uskonto, nimeltään ateismi.

Darwinin 160 vuotta sitten tietämättömyyden pohjalle kehittämä evoluutioteoria toimi siihen asti, kunnes löydettiin geenit ja pystyttiin havainnoimaan genomin vaikutus eliöiden muuntelussa. Siinä vaiheessa evoluutioteoria paljastui lapselliseksi, ulkoiseen havainnointiin perustuneeksi epätieteeksi.   Vastoin väitteitään uusdarvinistit eivät ole kehittäneet Darwinin teoriaa nykyaikaisemmaksi. Kuinka se olisi edes mahdollista? Tajuttuaan evoluutioteorian onttouden, he ovat valinneet ”herransa ja mestarinsa” kieltämisen tien. Se on johtanut uusdarvinistit loputtomaan selittelyn kierteeseen.

-------------   Edellinen teksti Uuden Suomen puheenvuoro- palstalta.

        Olen sivuillani todistanut Raamatun olevan Jumalan Sanaa. Olen kertonut, että kuinka erehtymätön se on ollut.   - Nyt kysynkin sinulta, joka kerrot olevasi kristitty, että uskotko Raamatun kertoman totuuden. Siis sen, että Jumala loi koko näkyvän maailmankaikkeuden 6 päivän aikana ja n. 6000 v. sitten, vai uskotko niinkuin maailma uskoo, siis kehitysoppiin Kerro, että mitä muuta et Jumalan puheesta usko ja miksi silti kuvittelet olevasi kristitty.

       Katselin juuri televisiosta ohjelmaa jossa kerrottiin Hubble teleskoopista. Avaruuteen ammutulla laitteella tutkittiin tähtiä ja niiden syntyä. Lisäksi koko maailmankaikkeuden syntyä. Sen olisi voinut lukea Raamatusta. Raamatun mukaan Jumala loi kaikki tähdet alle 10000v sitten. Tätäkään ei tuo hieno laite pystynyt paljastamaan.

LAJINKEHITYKSEN teorian kehittäjän Charles Darwinin ajoista on ollut selvää, että ihmiset ja apinat ovat lähisukulaisia.  Apinoiden planeetta oli totta miljoonia vuosia sitten – Mioseeniajalla maapalloa kansoittivat useat apinalajit - Tiede | HS.fi      Näin tässä maailmassa yleisesti luullaan.  Kukaan ei uskalla tätä "tietoa" kumota.

 

Evoluutiosatu

 

               (Kopioitu Uuden Suomen puheenvuoropalstalta. Kirj. Jouni Suninen)

 

Kuten kaikki asioista perillä olevat tietävät, evoluutiosatua  elätetään tiedemaailman rahoitusta hallitsevan darvinistisen eliitin pakkokeinoilla. Kouluopettajiin kodistuva uhkailu,  tutkijoiden apurahojen leikkaaminen ja professuurien estäminen, työnsaannin vaikeuttaminen ja muut likaiset keinot ovat käytössä evoluutiokritiikin tukahduttamiseksi. Vapaan tieteenharjoittamisen advokaateilta vaaditaan lujaa päättäväisyyttä ja tieteellisten ansioiden tuomaa korkeaa asemaa, jotta he voisivat puolustaa tieteellisen tutkimuksen vapautta. Darvinistijohtoinen tiedeyhteisö on kuin demokratioihin vahingossa unohtunut ”ehdottoman totuuden luostari”, josta keskiaikainen noitavaino ulottaa tahmeita lonkeroitaan kohti vääräuskoisia. Evoluutiojumalan arvostelusta seuraa evoluutiokirkon kirous.

 

Tieteen perusteisiin ja  menetelmiin tukeutuvia rehellisiä tutkijoita on darvinisteista huolimatta onneksi riittänyt.  Heidän määränsä on sitä paitsi lisääntymässä. Aito tieteellinen ajattelu valtaa alaa evoluutiouskonnolta. Seuraavaksi muutamia esimerkkejä, jotka edustavat pientä otosta koko ajan kasvavasta toisinajattelijoiden joukosta.

 

Zoologian professori Hannington Enoch Visakhapatnamin lääketieteellisestä korkeakoulusta Andhra Pradeshissa toteaa: ”Evoluutioteoria on täysin puutteellinen selittämään epäorgaanisen maailman alkuperää ja ilmentymää”.  …  (H. Enoch Evolution or Creation)

 

Pierre-Paul Grassé  oli ranskalainen zoologisti joka tuotti yli 300 julkaisua, mukaan lukien vaikutusvaltainen 52-osainen teos ”Traité de Zoologie”. Hän oli Ranskan tiedeakatemian jäsen ja antidarvinisti.  Pierre-Paul Grassé:  ”Tänään velvollisuutemme on tuhota myytti evoluutiosta, jota on [virheellisesti] pidetty ymmärrettävänä ja selitettynä ilmiönä, ja jota on nopeasti levitetty  eteemme.”  (Evolution of Living Organism) ”Darwinilainen pseudotiede on luotu käyttäen piilotettuja olettamuksia, sekä uskaliaita ja usein perusteettomia ekstrapolointeja. Evoluutioteoria on  johtamassa harhaan biokemistejä ja biologeja, jotka uskovat että evoluutioteorian peruskäsitteiden virheettömyys on osoitettu. Niin ei ole kuitenkaan asian laita.”  (Pierre-Paul Grassé , Evolution of Living Organism)

 

Geneetikko H. Nilsson: ”Minun yritykseni  todistaa evoluutio kokeilla 40 vuoden ajan ovat täydellisesti epäonnistuneet. Kuitenkaan minua tuskin voisi syyttää siitä, että olen muodostanut etukäteen anti-evoluuttisen näkökannan”. (H. Nilsson, Synthetic Speciation )  ”Evoluutioteoriaa ei voi millään ilveellä ajatella kuin vaarattomana luonnon filosofiana, mutta se on melko vakava este biologiselle tutkimukselle. Evoluutioteoria täytyy pakottamalla sovittaa kaikkeen. Tarkkaa biologiaa ei voi sen tähden rakentua. ”   (H. Nilsson, Synthetische Artbildng)

 

I.L. Cohen: ”Tieteen velvollisuus ei ole puolustaa evoluutioteoriaa, ja pitää siitä kiinni katkeraan loppuun asti. Ei vaikka se tarjoaisi minkälaisia epäloogisia ja ei-tuettuja johtopäätöksiä. Päinvastoin voitaisiin odottaa, että tiedemiehet tunnustaisivat  ilmeiset mahdottomuudet Darwinin lausunnoissa ja ennustuksissa.  Katkaiskaamme napanuora, joka on sitonut meidät Darwiniin kauan aikaa.” (Darwin Was Wrong: A Study in Probabilities)

 

Professori James Gorman: ”Evoluutio ei ole vain fundamentalistikristittyjen hyökkäyksen kohteena, vaan se on myös kyseenalaistettu tiedemiesten taholta. Näiden joukossa on paleontologeja, tiedemiehiä jotka tutkivat fossiileita … erimielisyys on kasvamassa  Darwinin näkemyksistä”. (The Tortoise or Hare? Discover)

 

John. T. Bonner   [Harvardin yliopisto  Ala: Kehitysbiologia. Palkinnot: Guggenheim Fellowship for Natural Sciences, US & Canada]: ”Totuus on se, että meillä ei ole yhtään luotettavaa todistetta evoluution järjestykselle … Emme tiedä mikä ryhmä nousi mistäkin …  Olemme kertoneet opiskelijoillemme vuosien ajan ettei tule hyväksyä lausuntojen nimellisarvoja, vaan tulee tutkia todisteita.  [John.T. Bonner book review of Implications of  Evolution by G.A. Kerkut American Scientist]

 

Michael John Denton,  brittiläis-australialainen biokemisti:  ”Nykyajan darwinistiset paleontologit ovat edeltäjiensä ja Darwinin lailla pakotettuja vesittämään faktat olettamuksillaan. … Tämä on tilanne, jossa tiedemiehet puoltavat [evoluutio]opetusta, jota he ovat kyvyttömiä määrittelemään tieteellisesti … He yrittävät julkisesti säilyttää sen uskottavuuden salaamalla kritiikin … Tällainen toiminta on epänormaalia ja ei-suotavaa tieteessä.”[Viite:  W.R. Thompson ”Introducion, Origin of Species; statement reprinted in the Journal of the American Affiliation]

 

Denton: ”Kautta vuosisadan on ollut olemassa huomattava vähemmistö ensiluokan biologeja, jotka eivät ole kyenneet hyväksymään darwinistien väitteitä päteviksi. Itse asiassa useat biologit ovat ilmaisseet asiasta jonkinasteista pettymystä”. [Michael Denton, Evolution: A Theory in Crisis]  Denton:  Saksalainen eläintieteilijä Bernhard Rensch [1959] toimitti pitkän listan johtavista arvovaltaisista asiantuntijoista, jotka ovat taipuneet näkemykseen ettei makroevoluution (uusien elinten tai muun laadullisesti uuden synty) näkemystä voida selittää mikroevoluution ( kehitys lajien  puitteissa) prosessilla, tai millään muulla nykyisin tunnetulla mekanismilla. Näitä toisinajattelijoita ei voi vähätellä omituisiksi tyypeiksi tai kreationisteiksi, sillä heidän joukkoonsa kuuluu monia ensiluokan biologeja”.  [Evolution: A Theory in Crisis]

 

”Myytin  johtoasema on luonut laajalle levinneen illuusion siitä, että evoluutioteoria olisi todistettu sata vuotta sitten, ja että kaikki biologiset tutkijat – paleontologit, eläintieteilijät ja uudemmat geneettiset ja molekyylibiologian haarat – olisivat hankkineet lisääntyvät todisteet darwinististen ajatuksien tueksi. Mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. ” –”Todisteet olivat niin hajanaisia sata vuotta sitten, että jopa Darwinilla itsellään epäilykset omien ajatustensa pätevyyttä koskien lisääntyivät. Ainoa näkökanta hänen teoriassaan, mikä on saanut jotakin kannatusta, on se mikä suuntautuu mikroevoluutio -ilmiöön [so. lajinsisäinen muuntelu]. Darwinin yleinen teoria on, että kaikki elämä maan päällä on saanut alkunsa ja on kehittynyt asteittaisesta ja peräkkäisestä akkumulaatiosta ja satunnaisista muunnoksista. Tämä ajatus on vieläkin – niin kuin se oli Darwinin päivinä – kokonaan spekulatiivista oletusta ilman suoraa tosiasiapohjaista tukea. Se on erittäin kaukana päivänselvästä aksioomasta” … [Michael Denton, Evolution: A Theory in Crisis]

 

Paleontologi G.G. Simpson:   ”Evoluution aiheuttajan etsintä on hylätty. Se on nyt selvää ettei evoluutiolle ole aiheuttajaa”. [Major Features s. 118.119.]

 

Entomologisti W.R. Thompson: ”Tämä tilanne, jossa tiedemiehet puoltavat opetusta jota he ovat kyvyttömiä määrittelemään tieteellisesti, heikentää tieteellisen tarkkuuden uskottavuutta. He yrittävät julkisesti säilyttää sen uskottavuutta kritiikin salaamisella, ja eliminoimalla sen vaikeudet. Tällainen toiminta on epänormaalia ja ei-suotavaa tieteessä.” [W.R. Thompson ”Introducion, Origin of Species; statement reprinted in the Journal of the American Affiliation, Maaliskuu 1960.]

 

Kirurgi Wilson McNair:  ”Biologiaa koskevan tiedon lisääntyminen on johtanut meidät painottamaan  äärimmäisen ankaraa periaatetta, jossa yhä enemmän rajoitetaan ideaa lajienmuuttumisesta toisiksi lajeiksi, siis sitä mikä on darvinismin olennainen perusta – [The Witness of Science, in Oxford  Medical Publications]

 

Tieteen filosofi S. Toulmin:  ”Mutkikkaat linnunrataa koskevat systeemit, maan elinympäristö, lukuisat huolellisesti suunnitellut kasvit ja eläimet; tämä kaikki viittaa super-voimakkaaseen valtavan älykkääseen Luojaan.”  ”Minusta näyttää, että astronomia todistaa maailmassa työskentelevien voimien olevan tieteellisen kuvauksen ulottumattomissa, nämä ovat kirjaimellisesti yliluonnollisia voimia, koska ne ovat ulkopuolella luonnollisen kehon laeista”. [S. Toulmin ”Science Philosophy of,” in Encyclopaedia Britannica Vol 18.]

 

Geologi Errol White: ”Emme vieläkään tiedä evoluution mekanismeja huolimatta joidenkin tahojen rehvakkaista väitteistä, emmekä todennäköisesti edisty pitemmälle paleontologian ja biologian klassisin keinoin”. [Errol White, Proceedings of the Linnean Society, London]

 

L.H. Matthews: ”Kuinka monet biologit pysähtyvät ajattelemaan, onko tiede kenties rakennettu sellaisten teorioiden päälle jotka on todistettu vääriksi kokeilla, tai muistavat että eläimen evoluutiota ei ole koskaan todistettu”. [L.H. Matthews, ”Introduction,” Origin of the Species, Charles Darwin (1971 edition).] [Daniel Jappah: Evolution – A Grand Monument to Human Stupidity]

 

Biologian tri T.N. Tahmisian: ”Tiedemiehet, jotka opettavat evoluutioteorian olevan elämän tosiasia, ovat suuria huijareita. Tarinat, joita he ovat kehitelleet, ovat ehkä suurinta pilantekoa mitä koskaan on tehty. Evoluution selittämisessä meillä ei ole yhtään hitusta tosiasioita. ” [Dr. T.N. Tahmisian. Atomic Energy Commission, The Fresno Bee]

 

*

 

Tieteen perusteisiin nojautuvat tutkijat ovat siis olleet skeptisiä evoluutioteoriaa kohtaan jo ennen orpogeenien löytymistä ja ENCODE-projektia, jotka löivät viimeisen naulan  evoluutioteorian arkkuun.  Yli 1000 tohtoritason tiedemiestä kautta maailman on allekirjoittanut julkisen lausunnon, jossa he kyseenalaistavat vielä toistaiseksi käytössä olevan Darwinin evoluutioteorian. Lausunto, joka löytyy verkossa  dissentfromdarwin.orgtoteaa: “Suhtaudumme skeptisesti väitteisiin sattumanvaraisen mutaation ja luonnonvalinnan mahdollisuudesta synnyttää monimuotoista elämää.” 

 

“Koska yksikään tiedemies ei voi osoittaa kuinka Darwinin väittämä mekanismi voisi tuottaa elämän monimuotoisuuden, jokaisen tiedemiehen tulisi suhtautua siihen skeptisesti”, sanoo biologisti Douglas Axe (director of Biologic Institute). Hän jatkaa viittaamalla  darvinistien painostustaktiikkaan: “The fact that most won’t admit to this exposes the unhealthy effect of peer pressure on scientific discourse.”  https://evolutionnews.org/2019/02/skepticism-about-darwinian-evolution-grows-as-1000-scientists-share-their-doubts/

 

Pakkovallalla ja totuutta peittelemällä ei mikään järjestelmä ole loputtomasti pysynyt pystyssä. Se tullaan näkemään darvinisminkin kohdalla.

 

Kehitysoppi

                             Päätin kirjoittaa maailman suurimmasta uskonnosta, eli kehitysopista. Uskonnothan ovat sellaisia, jotka perustuvat ihmisen luuloon, eikä niitä siis voi perustella millään todellisella tiedolla. Yleensä myös uskonnot vaativat sen lisäksi, että uskotaan ”luuloon” myös tuon luulon vaatimia tekoja. Uskonnot ovatkin ihmisen itsensä luomia ja tietysti sielunvihollinen on auttanut niiden luomisessa. Uskonnot ovat siis aivan eri asia, kuin usko joka ei vaadi ihmisiltä minkäänlaisia tekoja.

Professori James Gorman: ”Evoluutio ei ole vain fundamentalistikristittyjen hyökkäyksen kohteena,vaan se on myös kyseenalaistettu tiedemiesten taholta.

 http://www.dissentfromdarwin.org/ 

                             Uskonnossa, jonka nimi on kehitysoppi luullaan, että maailma, jossa elämme olisi syntynyt ja kehittynyt sattumalta jopa miljardeja vuosia sitten. Seuraavaksi todistan tämän luulon vääräksi. Onhan todistettavissa, että mikään elämä maan pinnalla ei olisi ollut mahdollista yli 10000 vuotta sitten. Senhän voi todistaa mm. kuun etääntymisellä maasta. Sehän on n. 4cm vuodessa. Mikäli aika olisi niin pitkä, kuin kehitysoppi uskovat luulevat, niin kuu olisi ollut jo aivan kiinni maassa ja elämä maan pinnalla olisi ollut mahdotonta. Kannattaa lukea www.totta-on.fi ja sieltä vaikkapa kirjoituksia vedenpaisumuksesta. Esimerkiksi se kirjoitus, jossa kerrotaan Siperiasta löytyneestä pakastuneesta lihasta. Maapallolla on kyllä elänyt mm. hirmuliskoja ja muita eläimiä, joita ei täällä nyt ole, mutta ne ovat eläneet täällä n. 6000v. sitten ja ne ovat kuolleet vedenpaisumuksessa, josta myös Raamattu kertoo. Tämän vuoksi jostain päin maailmaa on löydetty kuolleita eläimiä, jotka eivät ole voineet kuolla esim. jääkauden vuoksi. Eiväthän ne olisi voineet vaikkapa pakastua aivan kuin ne olisivat olleet vielä liikkeessä. Ne ihmiset, jotka uskovat toiseen uskontoon täydellisesti, siis vaikkapa kehitysoppiin sanovat todellisia Jumalan Sanaan uskovia kreatistioneiksi. Onkin ihmeellistä, että nuo toiset uskovat eivät huomaa ristiriitaa ajatuksíssaan.

             https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/dinosauruksen-ensimmainen-sailynyt-peraaukko-loi-tutkijat-allikalla-se-on-hyvin-ainutlaatuinen/8043820

             Kiinasta löytyi ensimmäinen dinosaurukselta säilynyt peräaukko. Tutkijoiden mukaan peräaukkoa käytettiin moniin eri tarkoituksiin.    Uskotko näitä satuja ??

Uskomaton löytö! Kiinassa löydettiin 100 miljoonaa vuotta vanhoja dinosaurusten jalanjälkiä – suurikokoisimmat eläimet olivat jopa 14 metriä pitkiä9.10.​2019    Voi meitä älyttömiä !!!

                             Ns. mikroevoluutio on todistettu asia. Se tarkoittaa sitä, että jonkin lajin sisällä voi tapahtua muutoksia, siis esim. väri saattaa muuttua. Sen sijaan ns. makroevoluutiota ei pystytä todistamaan, eli siis kokonaan uusia lajeja ei synny. Mikäli näiden todisteiden jälkeen nuo ns. ”tiedeuskovat” pysyvät evoluutio opissaan entisellä kannalla, niin en pysty heidän ymmärrystään ja järjenkäyttöään yhtään erottamaan jossain viidakossa asuvasta ja sivistyksen ulkopuolella elävästä ihmisestä. 

                             Kehitysoppiin uskovat, siis evolutionistit luulevat, että heillä olisi tietoa. Kuitenkin se ”tieto” mihin he uskovat onkin Raamatun mukaan valhetietoa. Edellä olen todistanut tämän asian. Lisäksi nuo ”tietäjät” sanovat, että uskovillakaan ei olisi varmaa tietoa. Nyt osoitan tuon väittämän vääräksi.  Tämän vuoksi pyydän lukemaan kirjoituksen ”maailmankaikkeuden ikä”, joka löytyy sivuiltani osiosta "Tietoa". Lisäksi Raamattu kertoo Nooan vedenpaisumuksen takia rakentamasta aluksesta. Laivahan  on virallinen turistikohde Turkissa. Kannattaakin lukea osio ”tietoa”. Sen lisäksi, että siinä kerrotaan Ararat vuorilta löytyneestä laivasta, niin siinä on kerrottu, kuinka ”avaruusohjelmaan” osallistuvat henkilöt huomasivat laskiessaan avaruuteen lähetettävien satelliittien kiertoratoja, että avaruuden ajanlaskusta puuttuisi yksi vuorokausi. Mikäli tämän luet, niin huomaat, että sekin on kerrottu Raamatussa. Raamattu on siis oikeaksi todistettu. Sama kirjoitus kertoo, kuinka dinosaurusten luista on eristetty valkuaisainetta, joka todistaa luiden olevan alle 10 000 v ikäisiä. Laskelmien mukainen maailmankaikkeuden ikä olisi vain n. 6000v.

Koska valkuaisaineen löytyminen ei kuulemma oikein riitäkään, niin fossiileista on löytynyt mm. verisoluja, hemoglobiinia yms. esim DNA:ta ja verisuonia.

 

USEAT DINOSAURUSFOSSIILIT sisältävät oikeaa luuta – ne eivät ole siis vielä täysin mineralisoituneita eli kivettyneitä. Se, mitä noiden luiden sisältä on löytynyt, on ollut valtava yllätys monille. 1990-luvun alusta lähtien sarja löytöjä on paljastanut luita, joissa on verisoluja, hemoglobiinia, hauraita proteiineja, pehmytkudosta, kuten joustavia nivelsiteitä ja verisuonia, sekä – erityishuomiona – DNA:ta ja radiohiiltä.

Tämä on äärimmäisen haastavaa evoluutioon uskoville. Kuinka tällaiset luut voisivat mitenkään olla 65 miljoonaa vuotta vanhoja? Verisolujen löytämisessä mukana ollut tutkija Dr Mary Schweitzer sanoi: ”Jos otat verinäytteen ja laitat sen hyllylle, viikon jälkeen sinulla ei ole jäljellä mitään tunnistettavaa. Miksi sitten dinosauruksissa olisi mitään jäljellä?” (https://luominen.fi/hirmuhuoli )

Evoluutiomalli on kuitenkin niin vakiintunut tiedeyhteisössä, että pian kävi selväksi, että Dr Schweitzerilla oli vaikeuksia saada tuloksiaan julkaistua. ”Eräs arvioija sanoi minulle, ettei hän välittänyt siitä, mitä tutkimusaineisto kertoi. Hänhän tiesi, ettei minun löydökseni ollut mahdollinen”, Schweitzer sanoo. ”Kirjoitin takaisin ja kysyin: ’No, mikä aineisto vakuuttaisi sinut?’ Hän vastasi: ’Ei mikään.”  (samalta sivulta)   -Tiedemiehet uskovat itseensä ? ?

                    Olen nyt todistanut Raamatun Sanan oikeaksi ja tieteen nimissä opetettavan kehitysopin vääräksi, mutta mitäpä se hyödyttää.   Luuk.16:31 kertoo, että ihmiset eivät usko, vaikka joku heidän läheisensä kuollut heräisi ja kertoisi kaiken tämän olevan totta. 

                          "Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet"   Room.1:22

 

Tänään 22.2.2019  Radio Dei antoi puheenvuoron "kristitylle", joka sanojensa mukaan ei ymmärtänyt niitä, jotka uskovat täysin Raamatun sanomaan. Tuo henkilö kertoikin uskovansa kehitysoppiin ja sanoi niinkuin paavi, ettei se ole ristiriidassa Raamatun kanssa. Hän ei siis uskonut luomiseen, niinkuin Raamattu opettaa. Hän sanoikin, että kreationistit tekevät hallaa Jumalan valtakunnan työlle. Näin siis varmaankin uskotaan myös radio Deissä. Näinhän he saavat enemmän omaisuutta, sekä kuulijoita. Kun lukee "nettisivuja", niin voi löytää kummastelua myös siitä, että radio Deissä Kirsi Rostamo hyväksyy myös homot ja homoliitot. Tulee mieleen, että paavilla ja Rostamolla on varmaankin sama johtaja ja tuo johtaja ei olekaan Raamatun Jumala. https://keskustelu.suomi24.fi/t/11535606/radio-dein-paatoimittaja-puolustaa-homoavioliittoja-#comment-96711723  

Tuolta radiossa puhuneelta "kristityltä" haluankin kysyä, että eikö hän usko Raamattuun. Miksi hän ei siis ole hindu, tai budhalainen. Kannattaako hänen julistaa tuollaista harhaoppia kristillisellä asemalla.

                   Ei siis kannata uskoa siihen mitä radio Deissä kerrotaan, mikäli se on Raamatun vastaista.

Radio Dein sivuilla pyydetään lahjoitusta. Haluatko kristittynä antaa lahjan radio Deille, vaikka siellä välillä opetetaan Raamatun vastaisesti? ?

           Jeesus sanoi, että kun Hän tulee takaisin, niin löytäneekö Hän uskoa maan päältä. (Luuk.18:8) Näyttääkin siltä, että sitä Hän ei kysynyt turhaan. Kun kuuntelee esim. Radio Deitä, niin jatkuvasti "uskovina" pidetyt ihmiset yrittävät löytää joitakin asioita joilla he pystyisivät kumoamaan Raamatun ilmoittaman totuuden. Joku voi esim. kysyä, että miksi kaikki on "todistettu" vanhemmaksi, kuin Raamattu ilmoittaa. En onneksi ole kovin viisas, mutta jotain minäkin tiedän esim. fysiikasta. Useimmat tietävät sen, että jos jokin asia tapahtuu vaikkapa valon nopeudella, niin silloin ihminenkään ei vanhene. Siis, jos valon nopeus ylitetään, niin ihminenkin nuorentuu. Jumala loi kaiken vain sanomalla sanan. Siis valon nopeus ylittyi huomattavasti. Näin ollen Hän loi kaiken ikään kuin erittäin vanhaksi. Tämä sama tapahtui, kun Jeesus muutti veden vanhaksi ja hyväksi viiniksi. Hän teki sen niin nopeasti, että se oli mahdollista.

              Raamattu kyllä antaa meille ohjeita näissä uskon asioissa. Jo alkuseurakunnan aikana uskovien joukossa jostain syystä oli myös sellaisia jotka halusivat kantaa kristityn nimeä, vaik' eivät he halunneet elää aidon kristityn tavalla, eivätkä kokea heihin kohdistuvaa vainoa. Yksi tällainen tapaus on apostolien teoissa luvussa 5. Lukuhan kertoo Ananiaksen ja Safiran tarinan. Hehän halusivat esiintyä uskovina, sekä näin pettivät Jumalaa. Sitten tästä luvusta selviää myös heidän kohtalonsa.

 

Onko ennen alkuräjähdystä ollut olemassa omaamme vanhempi universumi? Tutkijat uskovat keksineensä selityksen "mustien aukkojen rippeille"      "kyllä tiede on ihmeellinen"

 

"Minä hävitän viisasten viisauden ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi."  1.Kor.1:20

 

               Ihmiset eivät halua käyttää järkeään, vaan heidän on pakko uskoa vääräksi osoitettuun kehitysoppiin. Jos he uskoisivat niinkuin järki sanoo, niin he joutuisivat uskomaan Jumalaan ja sen myötä Jeesukseen. Tällöin he joutuisivat pilkan kohteeksi ja sitähän he eivät halua. He haluavat uskoa valheen, niinkuin toisetkin.

                   Mikäli luet tämän sivun  (https://luominen.fi/hirmuhuoli), niin huomaat kuinka useat tiedemiehet eivät halua uskoa totuutta, vaikka ovat tulokset itse nähneet. He sanovat vain, että he uskovat siihen mitä heille on opetettu. He itse todistavat, että mikään ei vakuuta heitä siitä, että he olisivat väärässä. Tästä voi siis päätellä tieteenkin usein olevan vain taikauskoa.

                    Usein tiede on siis väärä uskonto ja siihen uskovia voi verrata niihin, jotka uskovat budhan olevan Jumala. Niinkuin useissa väärissä uskonnoissa, niin tässäkin Jumalana on ihminen itse. Useimmat tiedemiehet siis sanovat, kuin vapaakirkon Kari Hämäläinen sanoi minulle; "näin minulle on opetettu". Hänenhän ei olisi tarvinnut lukea, kuin Matteuksen evakeliumi, niin olisi selvinnyt se että Paavalin kirjoitus Tessalonikalais kirjeessä on totta. Kehotankin kaikkia vapaakirkon opettajia lukemaan ainakin Matteuksen evankeliumin, ennen kuin alkavat opettamaan muita.

 

Tieteen määritelmä

                    Tiede tarkoittaa todellisuuden ilmiöiden ja niiden välisten suhteiden järjestelmällistä ja arvostelevaa tutkimista sekä sen avulla saatua tietojenjäsentynyttä kokonaisuutta.[1][2] Tieteen tehtävänä on selittää ympäröivää maailmaa ja sen ilmiöitä. Tieteellinen tutkimus on järjestelmällistä ja järkiperäistä uuden tiedon hankintaa, mutta myös aikaisemman tieteellisen tiedon päälle rakentamista sekä selitysten ja ennustusten todentamista. Tieteen tarkoituksena on kertoa ympäröivästä maailmasta varmoja totuuksia ja tieteen pyrkimyksenä on muuttaa maailma kielelliseen muotoon selittämällä todellisuutta tosien väitteiden avulla, jotta ihmiset voisivat ymmärtää todellisuutta ja siirtää tieteelliseen tietoon perustuvaa tietämystä toisilleen toden kommunikaation avulla. Monet teknologiat ja tekniikat perustuvat tieteellisen tietoon. Tieteellinen tutkimus perustuu pääsääntöisesti muiden aikaisempiin tutkimustuloksiin, mikä tarkoittaa lähteiden käyttöä tutkimustyössä. Tieteen harjoittajia kutsutaan tieteilijöiksi, tiedemiehiksi ja tutkijoiksi.

                  Edellä oleva teksti oli lainattu Wikipediasta (https://fi.wikipedia.org/wiki/Tiede) Kun lukee esille tuomani  kohdat, niin tämä tieteen määritelmä joutuu todella outoon valoon. Nythän tieteestä saa sellaisen kuvan, että tiede- miehet/naiset eivät tieteessä haluakaan selvittää tätä maailmaa järkiperäisesti ja totuuteen perustuen. He haluavatkin esittää todeksi vain sen mihin he itse uskovat. -Näinhän tekevät nekin, jotka uskovat, että budha on Jumala. Siispä nyt olen todistanut, että tiede on saatanan käytössä.

               No, eihän se ole ihme, sillä onhan huumepoliisiakin harhautettu. Lääkäreitä on harhautettu "valelääkäreillä", eikä enää voi uskoa oikein mihinkään. Ainoastaan alkuperäinen Jumalan Sana on pysynyt.

 

 Dr Schweitzerilla oli vaikeuksia saada tuloksiaan julkaistua. ”Eräs arvioija sanoi minulle, ettei hän välittänyt siitä, mitä tutkimusaineisto kertoi.  ’No, mikä aineisto vakuuttaisi sinut?’ Hän vastasi: ’Ei mikään.”

 

              Ehkäpä joku huomasi, että aiemmin kirjoitin, että tiede on väärä uskonto. Nyt korjaan sitä. Tiede on niin laaja alue ja käsittää niin montaa asiaa, että sitä ei voi sanoa vääräksi uskonnoksi, kun taas kehitysoppia voi. Tarkoitin, että moni ihminen uskoo tieteeseen aivan niinkuin se olisi uskonto, joka on aina oikeassa.  

                     Tulikin mieleen, että olisivatko nämä totuutta vastustavat tiedemiehet katolilaisia. Sillä katolilainen pappihan oli yksi kehitysopin luojista. Sen vuoksi uskon ulkopuolella oleva katolilainen paavikin sanoo, ettei hän ole kehitysoppia vastaan. Hänen mielestään kertomus ihmisen luomisesta oli vain vertauskuvallinen.

                  Nytpä siis kysyn, että mihin kannattaa uskoa; Vääriin tiedemiehiin, tai tieteeseen, vaiko oikeaksi todistettuun alkuperäiseen Raamattuun, siis kristittyjen Jumalaan ?

Paavi on saatanan puolella. Kummalla puolella sinä olet ?

Eduskunnan toinen varapuhemies Juho Eerola (ps) toruu kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtajaa Päivi Räsästä Raamatun käyttämisestä havaintovälineenä eduskunnan täysistunnossa.

Räsänen esitteli perjantaina puhujapöntössä Raamattua korostaakseen eduskunnalle näkemystään siitä, että kirkkolaissa linjataan jatkossakin, että Suomen evankelis-luterilainen kirkko tunnustaa Raamattuun perustuvaa kristillistä uskoa

Jättimäiset 10-metriset krokotiilin kaltaiset eläimet ”terrorisoivat” ja söivät dinosauruksia 210 miljoonaa vuotta sitten – "Näin Tekniikan Maailma" 25.9.2019     -Tässä TM esittää luvun 210 milj. vuotta perustelematta sitä mitenkään. Näinhän tämä uskonto nimeltä kehitysoppi opettaa. https://tekniikanmaailma.fi/avainsana/krokotiili/

  kuinka Maan mannerlaatat ovat vaeltaneet miljardin vuoden aikanaTämäkin video esitetään TM:n sivuilla.  Kuinka se on videoitu . . . . . - ihmeellistä, kyllä ihmiset ovat viisaita !

 

utkimus: Maapallo kehittyi elämän syntymisen kannalta sopivaan aikaan - Liian "myöhään" syntyneiltä planeetoilta puuttuu kaksi elämän syntymisen tärkeää edellytystä  

Tekniikan Maailma on monella tavalla hyvä lehti, mutta niinkuin yllä olevasta linkistä havaitaan, niin Tekniikan Maailman toimittajatkin uskovat maailman ja maapallon syntyneen itsestään.

 

Ihmiset ja eläimet

                             Aikojen alussa, n. 6000v sitten loi Jumala nyt ihmiselle näkyvän maailman, siis koko aurinkokunnan. Maan päällä elävistä eläimistä Raamattu kertoo: ”Tuli ehtoo ja tuli aamu, viides päivä. Ja Jumala sanoi: ”Tuottakoon maa elävät olennot, kunkin lajinsa mukaan ja karjaeläimet, kunkin lajinsa mukaan.” Ja tapahtui niin: Jumala teki metsäeläimet, kunkin lajinsa mukaan, ja karjaeläimet, kunkin lajinsa mukaan, ja kaikki maan matelijat, kunkin lajinsa mukaan. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. Ja Jumala sanoi: ”Tehkäämme ihminen kuvaksemme , kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat. (1.Moos.23-26)

                      Aivan aikojen alussa sekä eläimet, että ihmiset ymmärsivät toistensa puhetta. He puhuivat siis samaa kieltä. (1.Moos 3)   Myös kaikki ihmiset ymmärsivät toisiaan sillä he puhuivat samaa kieltä. (1.Moos.11:1)  Tämän jälkeen Raamattu kertoo, että ihmiset hajotettiin yli kaiken maan ja heille annettiin jokaiselle kansalle oma kieli, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä. Kun Jumala teki liiton Nooan kanssa (1.Moos:9), niin hän teki sen myös jokaisen eläimen kanssa. Luku 6 kertoo, kuinka pahuus yltyi maan päällä, niin silloin Jumala katui sitä, että Hän oli luonut sekä ihmiset, että eläimet. Raamatun mukaan vain Nooa eli tuolloin hurskaasti. Niinpä Jumala päätti hävittää kaikki ihmiset ja nekin eläimet, jotka kuvittelivat olevansa muita eläimiä parempia ja jotka eivät totelleet edes Jumalaa. Näyttääkin siltä, että myös dinosaurukset, jotka todisteiden mukaan elivät tuona aikana kuuluivatkin sellaisiin eläimiin, jotka eivät totelleet edes heidät luonutta Jumalaa. Ehkäpä dinosaurukset luottivat suureen kokoonsa ja ajattelivat olevansa maailman valtiaita.

 Darvinistijohtoinen tiedeyhteisö on kuin demokratioihin vahingossa unohtunut ”ehdottoman totuuden luostari”, josta keskiaikainen noitavaino ulottaa tahmeita lonkeroitaan kohti vääräuskoisia. Evoluutiojumalan arvostelusta seuraa evoluutiokirkon kirous.

                   Uuden Suomen Puheenvuoro- palstalta

 

 

 

 

 

 

Lue myös  http://taustaa.fi 

                https://luominen.fi

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu