Maailma

       Tänään 2.1.2022 televisiossa oli "sääennuste". Se koski seuraavan vuosisadan alkua, eli vuotta 2100. Ennuste oli ns. älykkäiden ihmisten tekemä. Minä turvaudun Jumalan viisauteen ja Hänen Sanaansa. Esim. Jer.45:4 kertoo näin: "Katso, minkä olen rakentanut, sen minä hajotan, ja minkä olen istuttanut, sen minä revin irti, ja tämä koskee koko maata.                                  Sääennusteeni on seuraavan lainen: v.2100 kuumuus on sanoin kuvaamaton. Koko Jumalan valmistama näkyvä luomakunta palaa. Kaiken nyt näkyvän maailman Jumala hajottaa, niin että tähdistä ja auringosta ei jää jäljelle mitään. samassa valtavassa palossa palavat myös ne ihmiset, jotka eivät ole tahtoneet ottaa vastaan Jumalan Rakkautta Jeesuksen Kristuksen sovintokuolemassa. Koska ihminen on luotu kuolemattomaksi, niin hän ei kuole tässä palossakaan, vaan hän joutuu kestämään tätä tulta iankaikkisesti.          Tämän kertoo myös Pietari (2.Piet.3:10)  

 

 

Raamatun lukeminen ja varsinkin sen ymmärtäminen on tärkeää ja mielenkiintoista. Sen vuoksi ennen Raamatun lukemista minä aina pyydän Jumalalta, että Hän avaisi minulle sen tekstin. Varsinkin, kun lukee vanhan testamentin profetioita, niiden ymmärtäminen voi olla vaikeaa.

Muistan, kuinka jonkun mielipide oli, että Johanneksen ilmestyksen ymmärtää paremmin lukemalla Hesekielin profetioita. Olen myös sitä mieltä, että Hesekielin profetiat ymmärtää paremmin lukemalla Johanneksen ilmestystä. Raamatussa kyllä jokainen kirjoitus tukee toistaan. Kun lukee profeetta Hesekieliä, niin hänen profetioilleen löytää tukea jo aivan Raamatun alusta.

Jos aloittaa lukemisen vaikkapa luvusta 26, niin siinä on kerrottu Tyyron ruhtinaan hävitys. Kun lukee eteenpäin, niin luvusta 28 voi löytää selityksen sille, että mikä, tai kuka on Tyyron ruhtinas. Kun jatkaa lukemista, niin luvussa 30 kerrotaan Egyptin kuninkaasta Faaraosta. Mielestäni Egypti tässä kuvaakin tätä maailmaa, jossa elämme. Faarao kuvaakin tässä katolilaista uskontoa. Luku 31 voidaankin otsikoida ”Faaraon mahti ja tuho”. Tässä kuvataankin, kuinka perkele johtaa katolilaista seurakuntaa ja sen uskontoa. Siinä kerrotaan, kuinka kauniiksi Jumala oli tuon kerubin tehnyt. Sitten kerrotaan myös, kuinka kaikki suuret kansat olivat sen opetuksen alla. Katolilaisesta uskonnosta oli tullut yli maailman levittäytyvä. Siitä olikin tullut perkeleen valmistama uskonto, jonka kohtalo kuitenkin olisi samanlainen, kuin muidenkin väärien uskontojen. Tämän jälkeen luku kertoo, kuinka tuonelaan syöstään kaikki hänen auttajansa, ne jotka istuivat hänen varjossaan kansojen joukossa. Jae 18. -Oliko yhtään Eedenin puista sinun vertaistasi kunniassa ja suuruudessa? Mutta sinut on Eedenin puitten kanssa syösty alas maan syvyyteen; ympärileikkaamattomien keskellä sinä makaat miekalla kaadettujen parissa. Näin käy Faaraon ja hänen meluavan joukkonsa, sanoo Herra, Herra. Tässä ympärileikkauksella tarkoitetaan ”sydämen ympärileikkausta”, eli niitä ihmisiä jotka eivät omista uskoa Jeesukseen Kristukseen. (Room.2:29)

      Kirjoitin Jyväskylän vapaaseurakunnalle kirjeen, jonka voi lukea sivuiltanikin. kirjeessä mainitsin seuraavasti;

Seurakuntamme nykyinen evankeliumi on armon evankeliumin väärennös, tosin taitava sellainen. Emme voi ansaita armoa emmekä Jumalan mielisuosiota millään menetelmillä esim. vaikka kuinka ylistäisimme, tai rukoilisimme tai uskottelisimme.

 

           Mielestäni tämä perkeleen tekemä väärennös on vielä taitavampi. Onhan suurin osa maailman kristityistä seurakunnista uskonut siihen. Siis itse Jumalan vihollisella perkeleelläkin on omat oppinsa ja hän pyrkii tietysti olemaan Jumalaa suurempi valtaamalla opetukseensa seurakunnatkin. Ihmettelen sitä, että edes papitkaan ja muut seurakuntien opettajat eivät ole lukeneet Raamattua, niin että nämä väärät opetukset olisi paljastettu.   LUKEKAA RAAMATTUA ITSE !

            Aivan alussakin katolilaiset halusivat vain tienata Raamatun sanomalla. Ihmiset eivät pystyneet itse lukemaan Raamattua, vain kieltä osaavat pystyivät siihen. Ihmisille opetettiin, että rikas voisi ostaa taivaspaikan. Kirkko kävi ns. anekauppaa ja rahat menivät tietysti kirkolle. Nyt elämme aivan lopun ajan kynnyksellä ja vieläkin moni luottaa katolilaiseen paaviin. Katolilaisuudesta jäi kuitenkin vääriä opetuksia, joita ei ole korjattu. Yksi on esim. lapsikaste ja avioliittoon vihkiminenkin. Sillä tavallahan katolinen kirkko sai kerättyä enemmän rahaa. Jäseneksi hyväksyttiin vain kastetut ihmiset. Näin kirkko sai vielä lisää rahaa.  Katolilainen paavi opettaa edelleen väärin.