Jumalan puhe

Jumalan puhe

                  Jumala puhuu tavalla ja toisella; sitä vain ei huomata. (Job 33:14)

                  Tein tällaisen uuden osion. Tänään, kun sen tein on tiistai 31.3.2020 Tein tämän sen vuoksi, että haluan todistaa, kuinka Jumala puhuu tänäkin päivänä, sillä saattaahan olla, ettei minun kirjoituksiani ole taaskaan uskottu. Jatkan tätä sivua sitten, kun saan sellaisen todisteen, jota vastaan ei kukaan pysty väittämään. (Siihen menee varmaankin useampi kuukausi, mutta ilmeisesti jatkan sivua vielä tämän vuoden aikana.)

      "Vaikuttaa siltä, että tätä osiota on luettu melko usein. Lupaan kuitenkin informoida etusivulla sitä hetkeä, kun tätä jatkan."

        Minä kuvittelin, että saisin piankin sellaisen todisteen Jumalan puheesta, joka vakuuttaisi ulkopuolisetkin, mutta en ole sitä saanut.  -Kuitenkin tiedän , että Jumala puhuu minullekin. Ainakin kertomani tulevaisuuden tapahtumat vakuuttavat jokaisen.  -Se asia, että olen tuonut ne ilmi ei ole ainakaan paholaisen mieleen. Nimittäin pankkitilini oli hakkeroitu ja kehitysvammaiselta pojaltani oli viety n.24000€ ja nimissäni oli tehty yli 4000€ velkaa. Ihmiset luulevat, että ne olisivat olleet meidän rahojamme, mutta mielestäni me emme omista täällä mitään, vaan kaikki on itse Jumala antanut meidän käyttöömme. Olen vakuuttunut siitä, että kun olen "netin" kautta tuonut esille nämä tärkeät asiat, niin sen vuoksi minut on haluttu vaientaa.

                 Mikäli olet lukenut Raamattua, niin varmaankin olet huomannut sen, että Jumala tietää kaikki asiat jo edeltä käsin. Hän on jo tuhansia vuosia sitten tiennyt sen, että millainen maailmamme loppuaika tulee olemaan. Sen pystyy huomaamaan Raamatun profetioista, joista useimmat ovat jo toteutuneet ja toiset ovat lähivuosina toteutumassa. Mikäli Jumala jollekin tänäkin päivänä puhuu, niin silloinkin pystyy huomaamaan sen, kuinka Jumala tietää asiat jo etukäteen.

                   Jumala puhuu tavalla ja toisella; sitä vain ei huomata. (Job 33:14)

       Jumala puhuu erityisesti niille, jotka Häneen uskovat. Olen kertonut sen, että kuinka Hän on minullekin puhunut. En vain ole sitä aina huomannut, tai siis ymmärtänyt. Annan nyt tästä esimerkin;  Kun sairauteni (Sjögrenin syndrooma) alkoi, niin se alkoi kehoni normaalista poikkeavalla kutinalla. Ajattelin silloin, että kutiamista aiheuttavat ns. syyhypunkit. Kerroin asian Jeesukselle ja sanoin, että koska on kyse eläimistä, niin Jeesuksen tarvitsee kertoa vain niille, että jättävät minut rauhaan. Tuolloin olin aika harmistunut tilanteesta jopa itse Herrallemme Jeesukselle. Sen jälkeen minä koin Jeesuksen läsnäolon. Tapahtui niin, että kun olin lepäämässä, niin Jumalan voima tuli päälleni ja valtasi minut. Koin Jumalan vakuutuksen, että minulla oli sairaus, joka johtui verestä. Tutkin internetistä, että mikä sairaus aiheuttaa ihon kutiamista ja löysin kaksi sairautta. Toinen oli perinnöllinen ja oli alkanut Harvialasta, jossa isänikin oli syntynyt. Toinen oli Sjögrenin syndrooma. Koska olin saanut tiedon, että sairaus on veressä, niin ajattelin sen olevan tuo perinnöllinen sairaus. Kävin Terveystalon lääkärillä, joka lähetti verinäytteen Saksaan tutkittavaksi. Näyte ei kuitenkaan osoittanut kyseistä sairautta.

          Kohta tämän jälkeen minulle tuli muitakin oireita, jotka viittasivat Sjögrenin syndroomaan. Sormieni päät ja varpaani aivan kuin puutuivat. Lisäksi olin jo useita vuosia sairastanut outoa reumasirautta, jolle ei löytynyt mitään syytä. Sen lisäksi nieluni kuivui nukkuessa, niin että minun oli noustava selvittelemään kurkkuani. Lisäksi silmäni kärsivät kuivuudesta ja hampaani lohkeilivat tavallista herkemmin. Nämä kaikki olivat uusia oireita. Vasta silloin ymmärsin, että on kyse Sjögrenin syndroomasta. Kun kävin Terveystalossa reumalääkärin vastaanotolla, niin hän ei uskonut minua, sillä reumaoireeni eivät vielä olleet niin suuria, kuin esim. nyt. Lisäksi söin päivittäin 1200mg Buranaa. Ilmeisesti sairaus on jonkinlainen tulehdus, joka vaatii tulehduskipulääkkeen.Yleiset kuivumisoireet liittyvät Sjögrenin syndroomaan. Sjögren liiton lehdestä 2/2019 luin kuinka silmän lasiaisen irtauma on tavallinen ja tapahtuu lähes kaikille. Minultakin läkäri totesi lasiaisen reunojen kulumisen ja toisen silmäni lasiainen korjattiin laserilla. Nyt olen menossa sairaalaan, jossa toisenkin silmän lasiainen kiinitetään samalla tavalla. Terveystalon reumatologi Jari Ahonen kertoi kuitenkin, ettei mikään oire osoita Sjögrenin syndroomaa. Hän sanoikin, että on kyse vain hermosärystä ja määräsi siihen mm. epilepsiaan käytettäviä lääkkeitä. Koska minulla oli vuosia sitten jalkaterät jatkuvasti kipeänä, niin hän sanoi, että syynä on varmaankin kihti. Jalkaterät eivät kuitenkaan nyt ole olleet kipeinä. Onkohan kihti nyt siis takamuslihaksissa, tai niskassa.  -Kuitenkin hän määräsi lääkkeeksi apuriinia, josta ei ollut mitään hyötyä.

          Minä kuitenkin uskon, että nytkin on kysymys Jumalan johdatuksesta. Kun kerran vatsa kestää jatkuvan Buranan syönnin, niin se on varmasti parempi, kuin jatkuva kortisonin syönti.

         Miksi sitten Jumala ilmoitti sairauden olevan veressä ?      -Siihenkin olen nyt saanut vastauksen. Ihminen voi kokea jonkin ulkopuolisen aiheuttaman vamman, tai sairauden, jonka esim. syyhypunkit aiheuttavat. Kuitenkin muut sairaudet johtuvat ihmisen verestä. Tämän ymmärtää helpommin esim. ihmisiä vaivaavasta Covid viruksesta. Jumala ei siis kertonut, että mikä sairaus on kyseessä. Löysin itse sairauden nimen tutkittuani internettiä. 

         Menin siis liian aikaisin lääkäriin ja vasta nyt minulla on selkä kipeytynyt, niin että on vaikea liikkua, vaikka syön jatkuvasti Buranaa. On tullut mieleen se, kun natsit testasivat juutalaisilla erilaisia lääkkeitä ja hoitoja. Samalla tavalla nyt tämä Terveystalon lääkäri Jari Ahonen suoritti testejä minun kohdallani.

        

-Joka tapauksessa, Terveystalossa ei huomioida vaivaani enää, kun he eivät saa sitä veloittaa !

Täytyy jatkaa päivittäistä Buranan syöntiä, vaikka se ei kuulemma ole hyvä asia!

En suosittele Terveystaloa kenellekään !