Viimeiset tuomion vuodet

 

 

 

                             Esimerkiksi Jes. 24 kirjoittaa näistä vuosista; ”Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. Sen tähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sen tähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.”

                      Profeetta Sefanja puhuu näistä viimeisistä ja jo pian tulevista päivistä näin; ”Minun tuomioni on, että minä kokoan pakanakansat, saatan kokoon valtakunnat vuodattaakseni heidän päällensä tuimuuteni, vihani kaiken hehkun; sillä minun kiivauteni tuli kuluttaa koko maan. (Sef.3)

                      Apostoli Pietarin mukaan nykyinen taivas ja maa ovat tulelle talletettuja. (2.Piet.3:7) Siis Jumala on todella armollinen tiettyyn rajaan saakka. Mikäli ihminen ei kuitenkaan halua ottaa armoa vastaan, niin silloin iankaikkinen elämä tuolle ihmiselle on mitä suurinta tuskaa. Uskovana ja armon kokeneena sellaista ei toivoisi edes pahimmalle vihamiehelleen.

                     Edelleen Jumalan Sanaa Jesajan mukaan; Nostakaa silmänne taivasta kohti ja katsokaa maata, joka alhaalla on, sillä taivaat katoavat kuin savu ja maa hajoaa kuin vaate ja sen asukkaat kuolevat kuin sääsket, mutta minun autuuteni pysyy iankaikkisesti, ja minun vanhurskauteni ei kukistu. Kuulkaa minua, te jotka vanhurskauden tunnette, kansa, jonka sydämessä on minun lakini: älkää peljätkö ihmisten pilkkaa älkääkä kauhistuko heidän  herjauksiansa. Sillä koi syö heidät niin kuin vaatteen, koiperhonen syö heidät niin kuin villan, mutta minun vanhurskauteni pysyy iankaikkisesti, minun autuuteni polvesta polveen.  (Jes.51:6-8)

                       Myös profeetta Jeremia kirjoittaa näistä viimeisistä vuosista; 

                       "Katso, Herran myrsky, kiivastus, puhkeaa, pyörremyrsky vyöryy kohti jumalattomien päätä. Eikä Herran vihan hehku asetu, ennenkuin hän on toteuttanut ja täyttänyt sydämensä aivoitukset. Aikojen lopulla te tulette sen ymmärtämään.

                      Olen jo aiemmin kertonut, kuinka saatana olikin ensin kerubi, joka sitten lankesi ja päätti tulla Jumalan veroiseksi. Tämänhän voi lukea Profeetta Hesekielin luvusta 28. Olen myös kertonut, että Raamattu käyttää Jumalan vastustajasta nimitystä Goog. Luvussa 39 Hesekiel kertoo Googin tulevaisuuden, eli tuhon. Luku kertoo kuinka Jumala sallii vastustajansa hyökätä omaa kansaansa Israelia vastaan. Olen kertonut myös sen, että useat pakanakansat hyökkäävät Israeliin, sillä yleisesti ajatellaan "kuolleista nousseen" paavin olevankin itse Kristus, sillä niin monia ihmetekojakin hän tekee. Siis kansat hyökkäävät Israelia vastaan itse saatanan johtamana, (saatana on silloin paavin asussa, koska Jumala on hänet "heittänyt" alas taivaasta paavin kuoltua) Hesekielin mukaan saatana kuitenkin menehtyy Israelin vuorille. Jälleen yksi profetia toteutuu, sillä saatana kuolee aivan niinkuin ihmiset. Senhän kertoo Hes.28:9      - Tätä viimeistä sotaa kutsutaan Raamatussa myös Harmagedonin sodaksi. (Ilm.16:16)

                   Taivas sellaisena paikkana. kuin ihmiset odottavat ei varmaankaan ole vielä valmis. Luvatussa uudessa maailmassa on kaikki hyvin, sillä siellä ei enää ole sielunvihollista eli saatanaa kiusaamassa ihmistä. Sen vuoksi siellä ei ole syntiäkään, eli  ei siis mitään väärää. Nykyiset taivaat ja maa ovatkin tulelle talletettuja ja Jumala luokin uudet taivaat, sekä uuden maan. Edellisessä kappaleessa kirjoitin, että Jumala heittää saatanan alas taivaasta. Koska saatana onkin langennut Jumalan kerubi, niin hän vaikuttaa vielä samassa paikassa, kuin Jumalakin. Raamatun mukaan Jumala myös vaihtaa ajatuksia itse saatanan kanssa. Senhän voi lukea vaikka Jobin kirjan ensimmäisestä luvusta. Sen jakeessa 7 Jumala kysyi saatanalta; "Mistä sinä tulet? Saatana vastasi Herralle ja sanoi: Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta"

                 Uuden testamentin mukaan; "Minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. (Ap.t.2:19-20)   -kuitenkin kaikki tämä saa hyvän jatkon, sillä "On tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu" (Ap.t.2:21)

                         Otsikko on tuomion vuodet, sillä Raamatun mukaan me kaikki joudumme viimeiselle tuomiolle. Kannattaa huomata, että Raamatun mukaan se tuomio on vapauttava niille jotka ovat tunnustaneet syntisyytensä Jumalalle ja ottaneet armon vastaan Jeesuksessa Kristuksessa.

 

 

Oletko valmis

 

 

 

                             Varmasti kaikki ovat nähneet ne julisteet, joita on liimattu pylväisiin. Niissähän lukee; Jeesus tulee – Oletko valmis. Minä kylläkin korjaisin tuota tekstiä, vaikka se onkin tärkeää asiaa. Mikäli lukee Raamattua, niin huomaa pian, että tekstin tulisi olla toisin. Minun julisteissani lukisi; Antikristus tulee – Oletko valmis.

                      Näin viimeisinä päivinä kannattaa todella lukea Raamattua, sillä Jumalan Sanassa on voima. Ennen Jumalan Pyhää Henkeä on oltava täysi luotto Jumalan Sanaan, eli alkuperäiseen Raamattuun. (1933/1938)  -Sielunvihollinen on erityisesti halunnut pimittää Paavalin kirjeen, joka on osoitettu Tessalonikalaisille. Kirjeessähän Paavali antaa neuvoja siitä, että mitä tulee tapahtumaan ennen Jeesuksen takaisin tuloa. Paavali nimittäin kirjoittaa; ”Se päivä ei tule, ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asetttuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.” (2.Tess.2:3-4)  - Samasta aiheesta Paavali jatkaa loppujakeissa; ”Tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.”

                      Nyt kannattaa huomata, että Raamatun Sana on täysi totuus. Olen viime päivinä lukenut monilta ”nettisivuilta” varoituksia siitä, kuinka Jeesuksen takaisin tulo on jo lähellä. Niissä kirjoituksissa on aivan oikein viitattu moniinkin tapahtumiin, jotka ennustavat Jeesuksen takaisin tuloa. Kuitenkaan niissä ei ole mainittu tätä Paavalin meille antamaa tärkeintä merkkiä. Moni uskovakin on valmis luottamaan tunnustekoihin ja ihmeisiin, joiden Paavali kertoo olevankin vääryyden viettelyksiä niille, jotka joutuvat kadotukseen, koska he eivät ole uskoneet totuutta.

                       Raamatun mukaan perkele tulee hallitsemaan maapalloa 3,5v:n ajan. Tuo aika tulee olemaan vielä huomattavasti vaikeampaa, kuin on nyt. Silloin ihmiset eivät voi käydä kauppaa, eli he eivät voi ostaa ja myydä mitään, elleivät he tunnusta perkelettä jumalaksi. Tämä asia on sellainen, joka uskovien olisi hyvä tietää. Ehkäpä he siihen voisivat jotenkin varautua. Tietysti tuonakin aikana ihmiset voivat vastaanottaa todellisen Jeesuksen tarjoaman armon. Se on kuitenkin vielä nyt huomattavasti helpompaa. Raamattu kertoo, että ne jotka säilyttävät uskon Jumalaan tuona aikana, tai sitten ne jotka ovat uskon tähden kärsineet marttyyrikuoleman, niin ne Jumala valitsee ns. 1000-vuotiseen valtakuntaan. He siis heräävät tuolloin kuolleista, eikä toisella kuolemalla ole heihin enää valtaa.