Maailman meri

 

                             Raamatussa tätä maailmaa verrataan mereen. Ihmisiä Jeesus vertaa kaloihin ja uskovia ihmisiä Hän vertaa kalastajiksi. (Matt.4:19)   - Kuitenkin myös paholaisella on omat ”kalastajat”. Mikäli ihminen ei haluakaan kulkea maailman virran mukana, niin sielunvihollinen on palkannut omat kalastajat. Todellisen uskovan on helppo erottaa nämä kalastajat aidoista. Nehän toimivat vaikkapa hindujen ja budhan nimissä. On ehkä kuitenkin vaikeampaa erottaa ne väärät ”kalastajat”, jotka nimellisesti ovatkin Jumalan puolella. Yksi tällainenhan on katolilainen paavi. Näitä vääriä kalastajia on siis myös uskovien joukoissa. Esimerkkinä tästä vaikkapa monet vapaakirkon seurakunnat, jotka ovat saaneet saatanan vallan alle myös vapaakirkon hallituksen. Toki myös Raamattu kertoo, että ennen viimeistä eksytystä nousevat esille nämä ns ”väärät kristukset”. Heidäthän tuntee siitä, että he tekevät aivan kuin Kristuksen tekoja ja ovat siis olevinaan yhtä hyviä vaikkapa parantamisessa. Kuitenkin heidät yleensä erottaa heidän hedelmistään. Hehän toimivat vain sitä varten, että he avaavat tietä tälle viimeiselle tosi väkevälle eksytykselle.

                             Uskovien pitäisi siis pyrkiä eroon tästä maailman meren virrasta. Saattaa olla, että teen nyt väärin, kun hieman tarkennan tätä Jeesuksen vertausta kaloista ja kalastajista. Mielestäni kuitenkin, jos ihmiset yleensäkin ovat näitä kaloja, niin silloin uskovia voisi verrata lohi kaloihin. Lohihan on sellainen, että se lähtee merestä ja nousee jokea pitkin ylös, sillä sitä vetää ylöspäin voima, joka on ikään kuin tallentunut sen sisimpään, siis tahtoon. Silloin, kun lohi lähtee merestä ja ui jokea pitkin ylöspäin, niin se kokee monenlaista vastustusta ja vaaraa. Luonnollisten vaarojen lisäksi lohta vaanivat kalastajat ja usein myös jokiin tehdyt padot. Kuitenkin lohi on sitkeä kala ja usein se pääseekin perille vaikeuksien jälkeen. Myös uskovan elämä on täynnä vaikeuksia. Tietysti jokaista uskovaa vastustavat läheisetkin ihmiset, siis työkaverit ja jopa lähimmät sukulaiset, sillä he ovat saatanan palveluksessa. Mikäli ihminen selviää näistä vaikeuksista, niin saatanalla on myös kalastajia, jotka ovat seurakunnan palveluksessa. Tämän johdosta vain itse Jumala ja Hänen Sanansa voi varjella uskovan oikealla tiellä. Uskovan kannattaakin päivittäin lukea Raamattua ja se pitää tehdä rukoillen. Kaikki on siis parasta varmistaa itse Raamattua lukemalla, eikä pidä toimia niin kuin teki Vapaaseurakunnan Kari Hämäläinen. Kaikesta näkee, että hän ei itse lue Raamattua lainkaan, eikä se ole hänen elämänsä ohjenuorana. Senhän saattoi huomata jo siitäkin, kun hän sanoi minulle, että ymmärrän Raamatun väärin ja ainakin hänelle on opetettu toisin. Hän uskoi siis tuon katolilaisten väärän opin tempauksesta. Kaikesta näkee, että vaikka hän ”opettaa” muita niin hän ei itse ole lukenut edes Matteuksen ja Markuksen evankeliumia. Tämän vuoksi hän uskoi myös opetuksen ”Toronton siunauksesta”.

 

        Tällä maailman merellä on monenlaisia matkaajia.    Paavali kirjoittaa Filippiläisille; "Minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumuksella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa."  (Fil.3:14)      Lisäksi Korintolaisille hän kirjoittaa; " Mutta jokainen kilpailija noudattaa itsensä hillitsemistä kaikessa; he saadakseen vain katoavaisen seppeleen, mutta me katoamattoman." (1.Kor.9:25) Mitä päämäärää kohti sinä riennät ?

 

                   Raamatun ennustukset toteutuvat

 

Luomakunta huokaa

               Mitä enemmän lopun aika täällä maan päällä lähestyy, niin sitä enemmän koko luomakunta huokaa ja on ikäänkuin synnytystuskissa. (Room. 8: 21-2)

               

Jos koralliriutat kuolevat, mukana menee jopa kolmannes kaikista merieläinlajeista.

 Ison valliriutan tuhoutuminen on koko planeetan laajuisen katastrofin alku – ja se on jo käynnissä.


Näin kertoo australialainen tiedemies John ”Charlie” Veron yhdysvaltalaisen CNN:nhaastattelussa. Veron tunnetaan yleisesti ”korallien kummisetänä”, onhan 73-vuotias on löytänyt jopa neljänneksen kaikista maailman korallilajeista.

 

                Ylläolevan uutisen löysin Iltasanomien sivuilta   26.8.2018

 

         On merkillinen asia, että vaikka Raamattu kertoo kaikki mitä tulee tapahtumaan, niin siltikään Raamattua ei uskota.

"Seuraavat asiat on kopioitu Tekniikan maailmasta"

Väestönkasvu, saasteet, luonnonvarojen loppuminen, nälänhätä.

Nämä ovat kotiplaneettaamme uhkaavia ongelmia, joihin fiksuimmatkaan ihmiset eivät ole vielä löytäneet kestävää ratkaisua.

 Vielä 1970-luvulla ne olivat suurelle yleisölle vielä hyvin kaukaisia – monille tuntemattomia. Tietokone osasi kuitenkin jo lähes 50 vuotta sitten ennustaa, miten tuolloin pieniltä tuntuneet epäkohdat vyöryvät tulevaisuudessa lumipallon tavoin meidän jalkojemme eteen.

 

MASSACHUSETTS Institute of Technologyn tutkijoiden kehittämän ”Maailma3”-tietokonemallin tuloksia vuodelta 1972 on tituleerattu ”1970-luvun merkittävimmäksi tieteelliseksi havainnoksi.”

Ekologis-ekonominen simulaatio kuvasi globaalin ruoan- ja teollisuustuotannon, uusiutumattomien luonnonvarojen ja saasteiden määrän sekä väestönkasvun kehityksen aina vuoteen 2100 asti. Se oli ensimmäisiä tutkimuksia, joissa todettiin maapallon luonnonvarojen olevan rajalliset.

Tietokone laski oikein esimerkiksi väkiluvun kasvun sekä ruoantuotannon kehityksen. Simulaation lopputulos oli synkkä: mikäli ihmiskunta ei puutu näihin ongelmiin, yhteiskuntamme romahtaisi lopulta joskus 2000-luvun loppupuolella.

Tulevaisuudentutkimukseen keskittyvän ajatushautomo Rooman klubin tilaama tutkimus sai välittömästi osakseen vuolasta kritiikkiä. The New York Timesin artikkelissa sitä moitittiin ”täydeksi roskaksi”

   Artikkeli kertoo tietokoneen ennustaneen tulevat tapahtumat jo 50 vuotta sitten.    Kannattaa huomata, että Raamattu ennusti nämä tapahtumat jo tuhansia vuosia sitten, eli aivan luomakuntamme alussa !        Ihmeellistä on se, kuinka moni ihminen rientää kohti pahempaa päämäärää, - Ottamatta armoa vastaan !

 

”Kyse on lastemme ja planeettamme tulevaisuudesta” – nyt tarvitaan tekoja ilmastokriisin pysäyttämiseksi

 

 Otsikko oli Demokraatti lehdessä  8.10.2018  - ihmiset kyllä haluaisivat tehdä "tekoja", mutteivät halua uskoa Jumalaan ja Jeesukseen, sillä se olisi häpeällistä.