Kehitysoppi

                             Päätin kirjoittaa maailman suurimmasta uskonnosta, eli kehitysopista. Uskonnothan ovat sellaisia, jotka perustuvat ihmisen luuloon, eikä niitä siis voi perustella millään todellisella tiedolla. Yleensä myös uskonnot vaativat sen lisäksi, että uskotaan ”luuloon” myös tuon luulon vaatimia tekoja. Uskonnot ovatkin ihmisen itsensä luomia ja tietysti sielunvihollinen on auttanut niiden luomisessa. Uskonnot ovat siis aivan eri asia, kuin usko joka ei vaadi ihmisiltä minkäänlaisia tekoja.

                             Uskonnossa, jonka nimi on kehitysoppi luullaan, että maailma, jossa elämme olisi syntynyt ja kehittynyt sattumalta jopa miljardeja vuosia sitten. Seuraavaksi todistan tämän luulon vääräksi. Onhan todistettavissa, että mikään elämä maan pinnalla ei olisi ollut mahdollista yli 10000 vuotta sitten. Senhän voi todistaa mm. kuun etääntymisellä maasta. Sehän on n. 4cm vuodessa. Mikäli aika olisi niin pitkä, kuin kehitysoppi uskovat luulevat, niin kuu olisi ollut jo aivan kiinni maassa ja elämä maan pinnalla olisi ollut mahdotonta. Kannattaa lukea www.totta-on.fi ja sieltä vaikkapa kirjoituksia vedenpaisumuksesta. Esimerkiksi se kirjoitus, jossa kerrotaan Siperiasta löytyneestä pakastuneesta lihasta. Maapallolla on kyllä elänyt mm. hirmuliskoja ja muita eläimiä, joita ei täällä nyt ole, mutta ne ovat eläneet täällä n. 6000v. sitten ja ne ovat kuolleet vedenpaisumuksessa, josta myös Raamattu kertoo. Tämän vuoksi jostain päin maailmaa on löydetty kuolleita eläimiä, jotka eivät ole voineet kuolla esim. jääkauden vuoksi. Eiväthän ne olisi voineet vaikkapa pakastua aivan kuin ne olisivat olleet vielä liikkeessä. Ne ihmiset, jotka uskovat toiseen uskontoon täydellisesti, siis vaikkapa kehitysoppiin sanovat todellisia Jumalan Sanaan uskovia kreatistioneiksi. Onkin ihmeellistä, että nuo toiset uskovat eivät huomaa ristiriitaa ajatuksíssaan.

                             Ns. mikroevoluutio on todistettu asia. Se tarkoittaa sitä, että jonkin lajin sisällä voi tapahtua muutoksia, siis esim. väri saattaa muuttua. Sen sijaan ns. makroevoluutiota ei pystytä todistamaan, eli siis kokonaan uusia lajeja ei synny. Mikäli näiden todisteiden jälkeen nuo ns. ”tiedeuskovat” pysyvät evoluutio opissaan entisellä kannalla, niin en pysty heidän ymmärrystään ja järjenkäyttöään yhtään erottamaan jossain viidakossa asuvasta ja sivistyksen ulkopuolella elävästä ihmisestä. 

                             Kehitysoppiin uskovat, siis evolutionistit luulevat, että heillä olisi tietoa. Kuitenkin se ”tieto” mihin he uskovat onkin Raamatun mukaan valhetietoa. Edellä olen todistanut tämän asian. Lisäksi nuo ”tietäjät” sanovat, että uskovillakaan ei olisi varmaa tietoa. Nyt osoitan tuon väittämän vääräksi.  Tämän vuoksi pyydän lukemaan kirjoituksen ”maailmankaikkeuden ikä”, joka löytyy sivuiltani osiosta "Tietoa". Lisäksi Raamattu kertoo Nooan vedenpaisumuksen takia rakentamasta aluksesta. Laivahan  on virallinen turistikohde Turkissa. Kannattaakin lukea osio ”tietoa”. Sen lisäksi, että siinä kerrotaan Ararat vuorilta löytyneestä laivasta, niin siinä on kerrottu, kuinka ”avaruusohjelmaan” osallistuvat henkilöt huomasivat laskiessaan avaruuteen lähetettävien satelliittien kiertoratoja, että avaruuden ajanlaskusta puuttuisi yksi vuorokausi. Mikäli tämän luet, niin huomaat, että sekin on kerrottu Raamatussa. Raamattu on siis oikeaksi todistettu. Sama kirjoitus kertoo, kuinka dinosaurusten luista on eristetty valkuaisainetta, joka todistaa luiden olevan alle 10 000 v ikäisiä. Laskelmien mukainen maailmankaikkeuden ikä olisi vain n. 6000v.  

                    Olen nyt todistanut Raamatun Sanan oikeaksi ja tieteen nimissä opetettavan kehitysopin vääräksi, mutta mitäpä se hyödyttää.   Luuk.16:31 kertoo, että ihmiset eivät usko, vaikka joku heidän läheisensä kuollut heräisi ja kertoisi kaiken tämän olevan totta. 

                          "Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet"   Room.1:22

 

Tänään 22.2.2019  Radio Dei antoi puheenvuoron "kristitylle", joka sanojensa mukaan ei ymmärtänyt niitä, jotka uskovat täysin Raamatun sanomaan. Tuo henkilö kertoikin uskovansa kehitysoppiin ja sanoi niinkuin paavi, ettei se ole ristiriidassa Raamatun kanssa. Hän ei siis uskonut luomiseen, niinkuin Raamattu opettaa. Hän sanoikin, että kreationistit tekevät hallaa Jumalan valtakunnan työlle. Näin siis varmaankin uskotaan myös radio Deissä. Näinhän he saavat enemmän omaisuutta, sekä kuulijoita. Kun lukee "nettisivuja", niin voi löytää kummastelua myös siitä, että radio Deissä Kirsi Rostamo hyväksyy myös homot ja homoliitot. Tulee mieleen, että paavilla ja Rostamolla on varmaankin sama johtaja ja tuo johtaja ei olekaan Raamatun Jumala. https://keskustelu.suomi24.fi/t/11535606/radio-dein-paatoimittaja-puolustaa-homoavioliittoja-#comment-96711723  

                          Ei siis kannata uskoa siihen mitä radio Deissä kerrotaan !

Radio Dein sivuilla pyydetään lahjoitusta. Haluatko kristittynä antaa lahjan radio Deille, vaikka siellä ei uskota Raamattuun ? ?

                  

 

                

 

 

 

Lue myös  http://taustaa.fi