Profetiat 2

Profetiat

 

                      Jumalalta saadut profetiat ovat ihmeellisiä. Jumalahan tietää kaikki asiat etukäteen. Sen vuoksi yleensä vanhantestamentin profetiat ovatkin ”päällekkäisiä”. Ne tarkoittavat sitä aikaa, jolloin ne annettiin, mutta usein ne tarkoittavat myös aikaa jossa me elämme. Uuden testamentin profetiat tarkoittavat kuitenkin tulevaa aikaa. Tästä esimerkkinä 2.Tess. 2: . Siinähän kerrotaan antikristuksen tulemus. Antikristus pääsee Jerusalemin kaikkein pyhimpään temppeliin. Vasta tuolloin juutalaiset ymmärtävät, ettei olekaan kysymys todellisesta vapahtajasta, vaan oikea vapahtaja onkin Jeesus Kristus. Lukemalla ja tutkimalla Raamattua tarkasti voi löytää paljonkin mielenkiintoisia kohtia. Olen löytänyt sieltä sen, kuka tulee olemaan tuo antikristus. Mielestäni hän olisi Vatikaanin johtaja. Tarkemmin sanottuna sen yhdestoista valtias, eli Vatikaanin itsenäisyyden ajan yhdestoista paavi. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että tuota 11. paavia ei valita, niinkuin yleensä tehdään, vaan 10. paavi tapetaan Jerusalemissa. Sen jälkeen ihmiset ajattelevat, että tuo 10. paavi nousi kuolleista aivan niinkuin hän olisi itse kristus. Tämä tuleekin olemaan todella suuri eksytys. Tapahtuu nimittäin niin, että jumala poistaa saatanan taivaasta ja silloin tuo saatana asettuu tuon kuolleen paavin ruumiiseen ja tekee vielä suurempia ihmetekoja , kuin tuo paavi oli tehnyt. Tämän johdosta useimmat maat hyökkäävät Israelia vastaan ja tapahtuu Raamatunkin kertoma viimeinen sota. Ilmestyskirja kertoo sen olevan Harmagedonin sota. Myös Hesekiel kertoo sodasta ja Hesekiel sanoo sitä Googin sodaksi. Goog on siinä sodassa saatanan edustaja. Aivan samoin, kuin ilmestyskirjassa on ns. Googin ja Maagogin sota. Goog siis edustaa aina itse Jumalan vihollista, joka toiselta nimeltään on perkele. Tämän kaiken siis aloittaa Vatikaanin itsenäisyysajan 10. paavi. Hän vierailee Jerusalemissa, jossa hänet tapetaan. 

                      Vanha testamenttihan on kirjoitettu aivan aikojen alussa silloin, kun Jumala loi maailman. Koska vanha testamentti kertoo paljon maailman lopusta, niin olen mielenkiinnolla myös tutkinut mitä se kertoo meidän ajastamme. Lukemastani onkin paljastunut, että paavi on Raamatun kertoma ja varoittama antikristus. Sen lisäksi olen jo pidemmän aikaa pohtinut, että olisiko Jumala ilmoittanut tarkan ajankin sille, kun antikristus pääsee Jerusalemiin, niin kuin 2.Tess. 2. kertoo. Olen nimittäin löytänyt Raamatusta profetian, jossa kerrotaan Baalin kuninkaan halusta valloittaa Jerusalem. Tuossa profetiassa kerrotaan myöskin vuosi ja kuukausi, sekä päiväkin. Voisikohan tuo päivä tarkoittaa myös päivää, josta Tessalonikalaiskirje puhuu. Sen verran olen kuitenkin asiaa tutkinut, että Vatikaanissa on vaihtunut paavi n. 10:n vuoden välein. Nythän on valittu kahdeksas paavi. Tästähän voi laskea, että 10. paavi tulee valtaan n. 20 vuoden kuluttua.

                      Nyt haastankin sinut etsimään tuon tarkoittamani kohdan Raamatusta.

 

                      Ensio Mäkinen Vaajakoski                       30.7.2015

 

Kerran joskus ollessani nuori joku sanoi, että koska Jumala on luonut kaiken, niin onhan Hän luonut myös saatanan. Miksi hyvä Jumala olisi luonut niin pahaa, kuin saatana, siis ihmisen sielunvihollinen on. Edellä mainitsemassani vanhan testamentin kohdassa on myös kerrottu, kuinka tämä paha on päässyt vaikuttamaan ilman sen tarkoituksellista luomista. Tässä samassa vanhan testamentin kirjassa Jumala nimittäin ilmoittaa kuinka hyvästä kehittyi paha, joka alkoi taistelemaan itse Hyvää Jumalaa vastaan. Tässä tätä pahaa nimitetään Tyyron ruhtinaaksi. Näin sanoo Herra,Herra: Koska sinun sydämesi on ylpistynyt ja sinä sanot: `Minä olen jumala, jumalain istuimella minä istun merten sydämessä` ja olet kuitenkin ihminen, et jumala, vaikka omasta mielestäsi olet jumalan vertainen- ja katso, viisaampi sinä oletkin kuin Daniel, ei mikään salaisuus ole sinulta pimitetty; viisaudessa ja ymmärtäväisyydessäsi olet hankkinut itsellesi rikkautta, hankkinut kultaa ja hopeata aarreaittoihisi, ja suuressa viisaudessasi olet kaupankäynnillä kartuttanut rikkautesi, ja niin sinun sydämesi on ylpistynyt rikkaudestasi. . . . . , Sinä oli kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal`olento ja käyskelit säihkyväin kivien keskellä. Nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä, jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinussa löydettiin vääryys. . . . jne.

 

                                     Antamani haaste on vieläkin voimassa                        1.8.2015