Perusta

 

                             Yksi uskon suuri perusta on se, että Raamatun mukaan Jumala on luonut koko maailmankaikkeuden ja se on tapahtunut n. 6000v sitten. Itseään viisaina pitävät henkilöt ovat tätä kaikkea vastaan. He uskovat siihen, että maailma ja sen ihmiset ovat syntyneet sattumalta miljardeja vuosia sitten. Näinhän uskoo myös paavi ja siis ilmeisesti myös Timo Soini. Vaikka näille ihmisille todistaisi sen, että he ovat väärässä ja Raamattu kertoo totuuden, niin he eivät usko sitä. Joku henkilö oli järjestänyt näyttelyn Jyväskylän kirjastoon. Näyttelyssä todistettiin kehitysoppia vastaan ja todistettiin se, että Raamattu onkin totuus.

Seuraavassa lainaus "netistä" ( https://yle.fi/uutiset/3-11243443 )

Jyväskylän kaupunginkirjaston aulassa on esillä kreationistinen eli evoluutioteorian kiistävä näyttely. Näyttely on herättänyt ihmetystä muun muassa tutkijoiden keskuudessa.

Tutkija, luonnonsuojelubiologi Panu Halme Jyväskylän yliopistosta toteaa Twitterissä olevansa tyrmistynyt siitä, että kirjastossa on esillä tiedevastaista propagandaa.

 Nämä ihmiset pelkäävätkin sitä, että joku osoittaa heidän uskonsa (luulonsa) vääräksi. Tämän johdosta he hyökkäävät niitä vastaan jotka tuovat esiin totuuden. He eivät otakaan huomioon mitään todisteita. Senhän huomaa tästä Panu Halmeen purkauksesta.

Olen kertonut tästä kaikesta otsikon kehitysoppi alla. Seuraavassa siitä lainaus;

Evoluutiomalli on kuitenkin niin vakiintunut tiedeyhteisössä, että pian kävi selväksi, että Dr Schweitzerilla oli vaikeuksia saada tuloksiaan julkaistua. ”Eräs arvioija sanoi minulle, ettei hän välittänyt siitä, mitä tutkimusaineisto kertoi. Hänhän ”tiesi”, ettei minun löydökseni ollut mahdollinen”, Schweitzer sanoo. ”Kirjoitin takaisin ja kysyin: ’No, mikä aineisto vakuuttaisi sinut?’ Hän vastasi: ’Ei mikään.” 

                Onkin merkillistä ja surullista, että ihmiset, jotka uskovat omaan viisauteensa ovatkin noin tyhmiä. Hehän eivät usko edes selviä todisteita.

Tiedettä ei saakaan arvostella, vaikka esittäisi todeksi todistettuja asioita.  Minä en pane pahakseni sitä, että joku arvostelee Raamattua. Siis mistä jo kaikki tämäkin kertoo.